• Decrease
  • Increase

Goedkope eiken vloer

Budget Line Eiken multiplank

€ 20,65 p/m²

ex. BTW en € 25,- incl. BTW

Al onze vloeren zijn rondom voorzien van mes en groef.

Meer informatie

Massief Frans Grenen

€ 6,20 p/m²

ex. BTW en € 7,50- incl. BTW

Al onze vloeren zijn rondom voorzien van mes en groef.

Meer informatie

Eiken Rustiek Ambiance

€ 30,99 p/m²

ex. BTW en € 37,50 incl. BTW

Al onze vloeren zijn rondom voorzien van mes en groef.

Meer informatie

Eiken Rustiek

€ 23,11 p/m²

ex. BTW en € 32,50 incl. BTW

Al onze vloeren zijn rondom voorzien van mes en groef.

Meer informatie

Eiken Robuust

€ 16,80 p/m²

ex. BTW en € 20,- incl. BTW

Al onze vloeren zijn rondom voorzien van mes en groef.

Meer informatie


Goedkope eiken vloer

Een goedkope eiken vloer hoeft zeker niet minder van kwaliteit te zijn dan een dure eiken vloer: dat bewijst Trendvloeren met zijn goedkope eiken vloeren. Trendvloeren kan goedkope eiken vloeren leveren omdat zij het eikenhout in het groot inkopen bij verschillende zagerijen in Frankrijk en daarna in Nederland in eigen productie nemen voor de verdere verwerking. Het hout voor de goedkope eiken vloeren voldoet aan de eisen van het internationale PEFC keurmerk.

Het uiterlijk van een goedkope eiken vloer van Trendvloeren
De goede maar goedkope eiken vloeren van Trendvloeren hebben de warme uitstraling die eigen is aan massief eiken vloeren. Eikenhouten vloerdelen hebben een mooie vlamtekening vanwege de grillige jaarringen in het hout. De goedkope eiken vloeren van Trendvloeren ogen rustig omdat er niet zoveel noesten in Frans eikenhout zitten, minder dan bijvoorbeeld in Russisch eiken. De kleur van een onbehandelde goedkope eiken vloer is gelig met cognackleurige vlamtekening. Bij het roken van het hout wordt eikenhout donkerder van kleur en krijgt een goedkope eiken vloer een mooie authentieke uitstraling.

De afwerking van een goedkope eiken vloer Trendvloeren
Een eiken vloer van Frans eiken kan heel goed gerookt worden omdat het tanine bevat. Door de reactie van een chemische damp met het tanine in de goedkope eiken vloer wordt het hout grijsachtig en bij langdurig roken kan het hout zelfs bijna zwart worden. Door een gerookte goedkope eiken vloer met een olie of hardwax olie af te werken, ontstaat er een diepe tint die de structuur en de vlamtekening van het hout nog beter laten uitkomen.
Ook kan elke mooie goedkope eiken vloer van Trendvloeren met een lak worden afgewerkt.

Waarom kiezen voor een goedkope eiken vloer van Trendvloeren
De toch al goedkope eiken vloer is in feite nog goedkoper vanwege de lange levensduur van de goedkope eiken vloer. De massieve, goedkope eiken vloer kan verschillende keren helemaal kaal geschuurd worden en opnieuw worden afgewerkt. Zo kan een goedkope eiken vloer wel honderd jaar meegaan. Bovendien is eikenhout een harde en sterke houtsoort die niet snel beschadigt. Een goedkope eiken vloer vraagt daarom ook niet zo veel onderhoud.
Hout neemt de temperatuur van de omgeving aan waardoor het aangenaam warm aanvoelt. Om die reden is een goedkope eiken vloer ook zeer geschikt voor de slaapkamers.

Het leggen van een goedkope eiken vloer
De kwalitatief goede maar goedkope eiken vloer van de firma Trendvloeren in ‘t Goy is heel goed door een goede doe-het-zelver te leggen. Er moet wel rekening gehouden worden met de natuurlijke werking van het eikenhout. Onder invloed van vocht en van droogte zet het hout wat uit of krimpt het enigszins. Door rondom de vloer een expansieruimte van 15 mm aan te geven, kan deze natuurlijke werking worden opgevangen. Let ook op de juiste keuze van de ondervloer.
Als u de goedkope eiken vloer niet zelf kunt of wilt leggen, kunt u dit met een gerust hart aan de ervaren vakmensen overlaten waar TrendVloeren in kan bemiddelen. Vraagt u naar mogelijk heden van deze legservice.

© 2015 Trendvloeren in 't Goy | Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van druk-, zet- en prijsfouten