• Decrease
  • Increase

Lamelparket Amsterdam

Budget Line Eiken multiplank

€ 20,65 p/m²

ex. BTW en € 25,- incl. BTW

Al onze vloeren zijn rondom voorzien van mes en groef.

Meer informatie

Massief Frans Grenen

€ 6,20 p/m²

ex. BTW en € 7,50- incl. BTW

Al onze vloeren zijn rondom voorzien van mes en groef.

Meer informatie

Eiken Rustiek Ambiance

€ 30,99 p/m²

ex. BTW en € 37,50 incl. BTW

Al onze vloeren zijn rondom voorzien van mes en groef.

Meer informatie

Eiken Rustiek

€ 23,11 p/m²

ex. BTW en € 32,50 incl. BTW

Al onze vloeren zijn rondom voorzien van mes en groef.

Meer informatie

Eiken Robuust

€ 16,80 p/m²

ex. BTW en € 20,- incl. BTW

Al onze vloeren zijn rondom voorzien van mes en groef.

Meer informatie


Een vloer van lamelparket in Amsterdam is hetzelfde als een vloer van multiplank: een vloer met een multiplex onderlaag en een toplaag van massief hout. Bij Trendvloeren in ‘t Goy – vlak onder Utrecht, op slechts 40 km vanaf Amsterdam – vindt u twee soorten lamelparket voor Amsterdam: een soort met een toplaag van massief Frans eiken op een berken multiplex onderlaag en een goedkope soort uit China.

Frans eiken lamelparket Amsterdam
De firma Trendvloeren in ‘t Goy heeft een lamelparket voor Amsterdam dat bestaat uit een onderlaag van berken multiplex en een massief houten bovenlaag van Frans eiken. Omdat de bovenlaag kruislings op de onderlaag is verlijmd, heeft lamelparket in Amsterdam weinig last van het werken van hout. Berkenhout heeft sowieso weinig last van het uitzetten en krimpen onder invloed van vocht en droogte en door de kruislingse verbinding met de bovenlaag komt werking van het lamelparket in Amsterdam nauwelijks voor.
Frans eiken lamelparket voor Amsterdam ziet er hetzelfde uit als een massief eiken strokenparket en het lamelparket in Amsterdam kan ook op dezelfde manier worden afgewerkt. Zo kan een Frans eiken lamelparket in Amsterdam bijvoorbeeld gerookt of geborsteld worden.
De toplaag van het Frans eiken lamelparket in Amsterdam is dik genoeg om verschillende keren geschuurd te worden. Daarom is het een vloer die lang meegaat en dus relatief goedkoop is.

Chinees lamelparket Amsterdam
Het goedkopere lamelparket voor Amsterdam dat uit China komt, heeft een toplaag van Russisch eiken en een onderlaag van vuren multiplex of plantagehout. Russisch eiken is wat bonter van uitstraling dan Frans eiken en bovendien bevat Russisch eiken nauwelijks looizuur. Hierdoor kan het Chinese lamelparket voor Amsterdam niet gerookt worden. De toplaag is ook wat dunner dan die van het Frans eiken lamelparket zodat deze vloer van lamelparket in Amsterdam minder vaak geschuurd kan worden. Bovendien bestaat er een kleine kans op delamineren (= loslaten van de toplaag) waarvoor de fabrieksgarantie in China niet goed geregeld is. Neemt u deze mindere eigenschappen voor lief, dan hebt u aan het Chinese lamelparket in Amsterdam een goedkope houten vloer met de voordelen van een multiplank vloer.

Lamelparket Amsterdam algemeen
Omdat een lamelparket in Amsterdam niet of nauwelijks werkt en dus geheel strak gelegd kan worden – zonder kieren – is deze vloer zeer onderhoudsvriendelijk. Bovendien kan een vloer van lamelparket in Amsterdam zwevend gelegd worden. Dit heeft als voordeel dat het lamelparket uit Amsterdam goed verhuisbaar is. Woningbouwverenigingen willen vaak dat een houten vloer zwevend gelegd wordt en ook verenigingen van huiseigenaren vragen dit regelmatig van hun leden.
Tot slot is een vloer van lamelparket in Amsterdam geschikt om op een vloer met vloerverwarming gelegd te worden vanwege de lage warmteweerstand.

Lamelparket Amsterdam uit ‘t Goy
‘t Goy ligt op drie kwartier rijden van Amsterdam, net onder Utrecht. De firma Trendvloeren in ‘t Goy heeft al vele vloeren van lamelparket voor Amsterdam geleverd. Bovendien heeft Trendvloeren in ‘t Goy een uitstekende legservice voor vloeren van lamelparket in Amsterdam waarbij alle werkzaamheden en kosten goed met u worden doorgesproken.

© 2015 Trendvloeren in 't Goy | Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van druk-, zet- en prijsfouten