Goedkope houten vloer

Dat goedkope houten vloeren niet hoeven in te leveren op kwaliteit, bewijzen we bij Trend Vloeren. Het hout dat wij voor onze vloeren gebruiken, is van een degelijke Franse kwaliteit en voorzien van het internationaal erkende PEFC-keurmerk. Dit betekent dat de bossen op een verantwoorde manier beheerd worden.

Goedkope houten vloeren uit Frankrijk

Trend Vloeren koopt het hout rechtstreeks en grootschalig bij Franse zagerijen in. Vervolgens bewerken we dit hout in onze eigen schaverij. Zo kunnen we de kwaliteit waarborgen en de vloeren tegen een lage prijs aanbieden. We zijn ervan overtuigd dat u nergens anders in Nederland zulke goedkope houten vloeren van dezelfde kwaliteitsklasse kunt aanschaffen en durven u dus de laagste prijsgarantie te geven. Vraag ons gerust naar de voorwaarden.

Aanbieding houten vloer

Grenen vloeren zijn goedkoper dan eiken vloeren. Sterker nog, ze kunnen concurreren met de prijzen van een laminaatvloer. Dit betekent dat u voor hetzelfde geld een echt houten vloer kunt hebben die verschillende keren opnieuw geschuurd en afgewerkt kan worden: een zeer rendabele aanschaf dus! Grenen heeft een warme, doorleefde uitstraling en neemt de temperatuur van de omgeving aan. Daardoor voelt de vloer letterlijk veel warmer aan dan laminaat. Bovendien heeft het hout een isolerende werking.

Goedkope houten vloeren van TrendVloeren

Met eikenhout kiest u voor een vloer met klasse. Het Frans eiken in ons assortiment heeft een hoog gehalte aan looizuur en kan daarom gerookt worden. De mooie, kenmerkende vlamtekening komt door dat proces nog beter naar voren. Eikenhout is harder dan grenen en er ontstaan minder snel krasjes en andere lichte beschadigingen. Dit maakt het zowel op korte als lange termijn een goedkope houten vloer.

Elke massief houten vloer kan meerdere keren geschuurd worden. Dit maakt dat het een goedkope en vooral rendabele manier is om uw vloer mee te bedekken. Bovendien kunt u de uitstraling van de vloer in de loop der jaren veranderen met een nieuwe afwerking – een nieuwe look zonder nieuwe investering.

Hout heeft de eigenschap bij vocht uit te zetten en bij droogte te krimpen. Het is daarom belangrijk om te zorgen voor een stabiele luchtvochtigheidsgraad tussen 50 en 65%. Het is dus een goed idee om een luchtbevochtiger aan te schaffen.

Vragen over de houten vloer aanbieding?

Houten vloeren zijn in de meeste gevallen goed zelf te leggen. Toch kunt u allerlei redenen hebben om dit niet zelf te willen doen. Heeft u een goedkope, houten vloer bij ons aangeschaft, vraag dan ook naar onze legservice. Onze vloerenleggers helpen u graag.     

Scroll naar top