Altijd de laagste prijsgarantie!

Goedkope parketvloer

Goedkoop is zeker niet altijd duurkoop. Dat bewijzen we bij Trend Vloeren. Wij staan voor kwaliteit in ons gehele assortiment. Tegelijkertijd bieden we inderdaad goedkope eiken en grenen parketvloeren. Dat komt doordat wij het hout rechtstreeks inkopen in Frankrijk en zelf bewerken in onze schaverij. Zo waarborgen we kwaliteit én een lage prijs.

Ben u op zoek naar een goedkope parketvloer?

Voor onze eiken en grenen parketvloeren gebruiken we hoogwaardig hout uit Frankrijk, waarbij eikenhout de boventoon voert. Frans eiken wordt veel voor vloeren gebruikt omdat het gerookt kan worden. Bij eikenhout van een andere herkomst – zoals het wit Amerikaans eiken of bij het Russisch eiken – is dat niet altijd mogelijk door het feit dat hier een te laag looizuurgehalte in zit.

Bovendien kan zowel lamelparket (multiplank) met een toplaag van Frans eiken als een massief eiken parketvloer mooi strak gelegd worden. Daardoor zijn het vloeren die praktisch in onderhoud zijn. Echter, een goedkope parketvloer kenmerkt zich vooral door het feit dat hij op lange termijn mooi blijft. Massief hout, maar ook de toplaag van lamelparket, kan meerdere keren worden geschuurd en afgewerkt. Zo gaan de vloerdelen een leven lang mee – zeker wanneer u het lamelparket zwevend legt en meeneemt naar een andere woning.

Aanbieding parketvloer bij Trend Vloeren

Voor een parketvloer wordt doorgaans eikenhout of grenenhout gebruikt. Zoals gezegd, kopen wij dit hout grootschalig en direct in Frankrijk in, waardoor wij het voor u mogelijk maken om een kwalitatieve en goedkope parketvloer in uw woning te leggen. Of u nou kiest voor grenen, eiken of gerookt eiken; de parketvloer moet hoe dan ook verder afgewerkt worden. Dit kan bijvoorbeeld met een hardwaxolie, lak of andere olie.

Als u dus op zoek bent naar een goedkope parketvloer voor uw woning, komt u dan gerust vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom in ‘t Goy en overleg de mogelijkheden met onze specialisten.

Scroll naar top