Eiken massief | Uitvoering: rustiek | 20 mm. dik | 20 cm. breed

(3 klantbeoordelingen)
[aanstaandeleegverkoopdag2]

EXTRA KORTING

€ 8,00 extra korting per m2, bij aankoop van ondervloer (lijm), plinten & olie (of lak).

Deze Stoere massieve eiken vloer is eventueel af te nemen te samen met dampfolie, ondervloer (of lijm), plinten en olie (of lak). Hiermee bespaart u tijdelijk fors op de losse aanschaf van enkel de vloerplanken en heeft u direct alle leg materialen compleet bij elkaar, welke uiteraard volledig op elkaar zijn afgestemd.

Voor het leggen van bovenstaande vloer zult u de volgende materialen nodig hebben:

 • Vochtscherm / Dampscherm 150 micron dik (bij zwevend leggen, afhankelijk van ondergrond)
 • Ondervloer of lijm (voor het zwevend of vol-verlijmd leggen van de vloer passend bij uw situatie, lijm heeft een geringe meerprijs)
 • Staande (MDF) plinten of een eiken deklijst  (Luxe plinten in diverse maten en uitvoeringen tegen een geringe meerprijs leverbaar)
 • Hardwax / olie  (evt. lak of kleur hardwax-olie, tegen geringe meerprijs mogelijk)
Laagste prijs garantie en gratis te reserveren!
Nu al va.

36,99 28,99 (per m2 excl. BTW)

Fantastische sfeer

Deze 20 mm dikke massieve Eiken Rustiek vloer is “de” selectie van deze tijd. Door zijn mooie sortering, waarin noesten en karakteristieke openingen mogen zitten, geeft hij uw woning een speelse en warme sfeer. Deze veel Eiken vloer is perfect voor woonkamers en brengt een fantastische sfeer in uw woning.

Ook geschikt als winkelvloer of horecavloer. Deze eiken vloer is zowel massief als in multi-plank te verkrijgen. Al onze vloeren zijn rondom voorzien van mes en groef.

Breedte

20 cm.

3 beoordelingen voor Eiken massief | Uitvoering: rustiek | 20 mm. dik | 20 cm. breed

 1. Johan Sluis (geverifieerde eigenaar)

  Erg blij met deze vloer, de rustieke planken staan erg mooi in ons oude huis!

 2. K. de Bruin (geverifieerde eigenaar)

  Ervaring met het leggen van een houten vloer hadden wij niet. Je ziet er wel tegenop om dit zelf te gaan doen. En achteraf viel het best mee. Bas heeft ons goed geadviseerd. Onze ervaring met Trendvloeren is positief. Wat ons betreft een aanrader. Goede service, nette prijs…..en wat een mooie vloer ligt er nu bij ons in huis. Dank voor de service.

 3. Frank de Graaf

  Mijn vrouw en ik zijn hier ook onlangs geslaagd, een leuk compact bedrijf met veel keuze in eikenvloeren wij zijn voor de multi plank voor vloer verwarming gegaan welke er mooi in ligt.

  Wij zijn erg leuk geholpen door Daryl (vrouw van eigenaar) het was duidelijk dat ze er veel verstand van had en de manier waarop zij de vloer aan ons verkocht kan menig man nog iets van leren.

Een beoordeling toevoegen
Scroll naar top