Altijd de laagste prijsgarantie!

Donker eiken vloer

Een donker eiken vloer is een duurzaam en stijlvolle basis voor in elk type huis. Voor zo’n vloer van uitstekende kwaliteit bent u bij Trend Vloeren aan het goede adres. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan donker eiken vloeren. Of u nu op zoek bent naar levendige, natuurlijke vloer met veel noesten, of een gladde vloer met weinig noesten. Wat uw wens ook is, voor een houten vloer bent u bij Trend Vloeren aan het goede adres.

Donker eiken vloer kopen

Met een donker eiken vloer breng je een natuurlijk en rustiek gevoel in huis. Tegelijkertijd breng dit type vloer ook een gevoel van luxe met zich mee. Een donkere vloer heeft namelijk een elegante en chique uitstraling. De vloer is uitstekend te combineren met meubels in neutrale en lichte kleuren. Dit geeft een mooi contrast en het brengt een ruimtelijke en frisse ambiance in uw huis. Naast de karakteristieke uitstraling van de vloer heeft deze een heel duurzaam karakter. Eikenhout is namelijk hard en sterk materiaal. Het laat zich minder snel beschadigen dan bijvoorbeeld grenenhout. Tevens kan eikenhout zonder problemen opnieuw worden geschuurd en afgewerkt.

    No posts found!

Assortiment donker eiken vloeren

Met een donker eiken vloer kunt u veel kanten op. De keuze in verschillende afwerkingen en is dan ook enorm. Er zijn veel bewerkingsmogelijkheden mogelijk. De manier waarop u de vloer laat bewerken is volledig afhankelijk van uw eigen wensen. U kunt de vloer laten borstelen, lakken, roken, logen of waxen. Elke behandeling geeft weer een andere uitstraling en vergt een andere manier van onderhoud. Met schuren geef je de vloer een moderne en gladde uitstraling. Laat u de vloer borstelen, dan komt het natuurlijke karakter van de vloer juist meer naar boven. Het is maar net wat u zelf mooi vindt!

Kom langs in onze loods of bestel online

Bij Trend Vloeren bent u aan het juiste adres voor een donker eiken vloer. Wij kopen onze houtsoorten altijd zelf in, voornamelijk vanuit Frankrijk. Vrijwel al onze Franse houtsoorten dragen tevens het PEFC-keurmerk. Dit keurmerk geeft de garantie voor verantwoord bosbeheer. Op deze manier blijven de Franse bossen goed intact. Door ons hout zelf in te kopen en te bewerken, kunnen wij ten alle tijden toezien op de juiste kwaliteit. Daarnaast kunnen we op deze manier de prijs voor u laag houden. Bent u benieuwd naar onze vloeren? Kom een langs in onze showroom in ’t Goy. Heeft u vragen? Via 030-2145298 neemt u gemakkelijk telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Scroll naar top