Altijd de laagste prijsgarantie!

Eiken vloer Arnhem

Heeft u interesse in een eiken vloer in Arnhem? Er zijn veel verschillende soorten houten vloeren die geschikt zijn om uw woning een bijzonder karakter te geven, maar de eiken vloer is toch wel een klasse apart. Bij Trend Vloeren treft u zowel eiken vloeren als grenen vloeren aan, waarbij het eikenhout op een paar punten beter scoort. Zo is eikenhout harder dan grenenhout, wat er toe leidt dat een eiken vloer minder snel beschadigd raakt. Bovendien hebben de planken van een eiken vloer een kenmerkende vlamtekening, wat uw vloer net dat beetje extra geeft. Trend Vloeren levert en legt eiken vloeren in de regio van Arnhem. Uiteraard kunt u onze eiken vloeren ook komen bekijken in onze showroom in Veghel.

Eiken vloer Arnhem kopen

Wanneer u op zoek bent naar een eiken vloer in Arnhem komt u al snel bij Trend Vloeren terecht. We hebben ruime ervaring in het leveren en leggen van eiken vloeren in Arnhem. Omdat de eiken vloer zulke sterke eigenschappen heeft, is het ook een van de populairste houten vloeren. Met een eiken vloer van Trend Vloeren bent u verzekerd van een duurzaam resultaat. Eiken vloeren gaan namelijk een leven lang mee. Dankzij een afwerking met olie of hardwaxolie kunnen lichte beschadigingen eenvoudig worden bijgewerkt en dat maakt groot onderhoud redelijk overbodig. De beschadigde plek licht opschuren en dat gedeelte van het hout opnieuw behandelen is doorgaans voldoende.

Laagste prijsgarantie

Bij Trend Vloeren profiteert u altijd van onze laagste prijsgarantie, waarbij u zeker bent van eiken vloeren van een hoge kwaliteit. Het eikenhout dat wij gebruiken voor uw eiken vloer in Arnhem komt uit Frankrijk en draagt het PEFC-keurmerk. Dit internationaal erkende keurmerk duidt op hout dat is verkregen middels verantwoord bosbeheer en is dus een milieuvriendelijke keuze. We bewerken het hout in onze schaverij, wat ons in staat stelt om onze vloeren goedkoop te leveren. We kunnen uw eiken vloer in Arnhem voorbewerken met olie of hardwaxolie, zodat uw vloer beter bestand is tegen beschadigingen en een andere uitstraling krijgt. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om uw eigen behandeling toe te passen.

Koop uw eiken vloer bij Trend Vloeren

Met behulp van onze legwijzer kunt u uw eiken vloer in Arnhem zelf leggen. Laat u dit liever aan ons over? Dat is geen enkel probleem. Met onze legservice profiteert u van onze professionele kennis en prettige service, waarbij we uw eiken vloer in Arnhem komen leggen. Benieuwd of een eiken vloer iets voor u is? Neem gerust contact met ons op, we bespreken dit graag met u en nodigen u uit om langs te komen in onze showroom, waar we u meer vertellen over onze eiken vloeren.

Scroll naar top