Altijd de laagste prijsgarantie!

Eiken vloeren kleuren

U bent net verhuisd en bent niet tevreden met de kleur van uw eiken vloer. Welke mogelijkheden heeft u? Kunt u een eiken vloer opnieuw kleuren met een andere kleur? En in welke kleuren kunt u een nieuwe vloer bestellen? Eiken vloeren zijn gelukkig makkelijk te kleuren. Bij een bestaande vloer met een kleur die u niet bevalt, zult u eerst de bovenlaag moeten schuren, zodat de kleur en behandeling van de vloer wordt verwijderd. De nieuwe kleur zal namelijk niet hechten als er nog lak, olie of was in het hout zit. Hoe u dit doet en waar u rekening mee moet houden kunnen de vakmensen van TrendVloeren u vertellen. Zij hebben veel ervaring met het bewerken en kleuren van eiken vloeren.

Zelf uw eiken vloeren kleuren

Zelf uw eiken vloer kleuren is mogelijk, maar niet aan te raden als u geen duidelijke adviezen heeft ontvangen van een expert op het gebied van eiken vloeren. Bij Trend Vloeren beschikken onze medewerkers over de kennis en ervaring die nodig zijn om u te kunnen adviseren over het kleuren van uw eiken vloer. Wanneer u zelf uw vloer gaat bewerken is de kans aanwezig dat u het hout verkeerd bewerkt en daardoor niet het gewenste resultaat bereikt. Wees daarom voorzichtig en spreek bij voorkeur altijd eerst met een van onze medewerkers over de mogelijkheden en risico’s.

Hout vooraf laten behandelen

Het makkelijkst is om een nieuwe eiken vloer vooraf te laten kleuren door uw leverancier. Bij Trend Vloeren geven we u de mogelijkheid om uit meer dan duizend verschillende kleurcombinaties te kiezen. Welke kleur het beste bij uw interieur past is natuurlijk afhankelijk van de kleuren die gebruikt zijn om de muren en het plafond te schilderen en de meubels die u in de kamer wilt plaatsen. Bent u nog aan het twijfelen tussen verschillende kleuren, of weet u niet zeker welke kleuren een goede combinatie vormen? Vraag onze medewerkers om hulp bij het kiezen van de kleur van uw nieuwe eiken vloer. Zij zullen u ondersteunen en adviseren bij het maken van een geschikte keuze.

Neem contact op met onze experts

Welke kleur uiteindelijk het beste bij uw interieur en smaak past bepaalt u uiteraard zelf. Bekijk ons assortiment om inspiratie op te doen en laat u verrassen door de mooie resultaten die bereikt kunnen worden door uw eiken vloer te kleuren. Heeft u vragen over het kleuren van eikenhout of over onze service? Neem contact op met onze experts, zij helpen u graag bij het nemen van de juiste beslissing.

Scroll naar top