Altijd de laagste prijsgarantie!

Eiken vloer Limburg

Voor een eiken vloer in Limburg bent u bij Trend Vloeren aan het juiste adres. Of u nu een bestaande vloer gaat vervangen met eikenhout, of een nieuwbouwwoning van een eiken vloer wilt voorzien, wij hebben de kennis en producten in huis om u aan een mooie eiken vloer in Limburg te helpen. Bij Trend Vloeren verkopen we al jaren eiken vloeren en zien keer op keer hoe het interieur van onze klanten ten goede komt. Met een eiken vloer bent u verzekerd van een duurzame vloer waar u nog een leven lang van kunt genieten. Bekijk ons assortiment online of kom eens langs in onze showroom, waar u onze eiken vloeren met eigen ogen kunt bekijken.

Eiken vloer Limburg

Een mooie eiken vloer in Limburg kopen brengt zo zijn uitdagingen met zich mee. Weet u bijvoorbeeld al wat voor soort eiken vloer u wilt? Welke afwerking gaat u gebruiken en hoe dik mag de vloer maximaal zijn? Wanneer u zich in de voordelen van eiken vloer heeft verdiept zal u hier ongetwijfeld al over nagedacht hebben, maar het is ook begrijpelijk als u liever om advies vraagt aan een specialist. Een eiken vloer in Limburg is doorgaans een eenmalige investering en u krijgt dus ook maar één kans om het goed te doen. Gelukkig hebben wij ruime ervaring met het selecteren van de beste eiken vloeren voor onze klanten uit Limburg en omstreken.

Voordelen eiken vloer Limburg

De eiken vloeren die wij in onze loods hebben opgeslagen zijn van hoge kwaliteit. Er zijn namelijk verschillende soorten eiken vloeren, wij maken voornamelijk gebruik van Frans eikenhout. Dit staat bekend om een hoger looizuurgehalte dan bijvoorbeeld Amerikaans eikenhout. Hierdoor zijn onze eiken vloeren geschikt voor een afwerking middels een rookbehandeling. Dit geeft het hout een karakteristieke uitstraling en verhoogd de natuurlijke weerstand van de vloer. Nu zijn eiken vloeren bij uitstek al erg sterk, we noemen ze dan ook niet voor niets de meest duurzame houten vloeren die er zijn. Lichte beschadigingen werkt u eenvoudig weg en zelfs grovere beschadigingen zijn prima te herstellen, zij het met wat meer werk.

De beste service voor de laagste prijs

Trend Vloeren staat voor de beste service en kwaliteit tegen de laagste prijs. Dankzij onze laagste prijsgarantie bent u namelijk altijd verzekerd van de meest voordelige eiken vloeren in Limburg en de rest van Nederland. Om de hoge kwaliteit van ons eikenhout te waarborgen bewerken we dit in onze eigen schaverij. Hier werken onze professionals samen met hardwerkende mensen met een beperking voor de beste resultaten. Onze service is flexibel, we leveren de vloer bij u thuis en kunnen u helpen met het leggen van de vloer, als u dat wenst. Bekijk onze legservice om meer te ontdekken over het werk van onze professionals op locatie of raadpleeg de legwijzer voor tips en een stappenplan bij het leggen van uw eigen vloer.

Bestel uw nieuwe vloer vandaag nog

Voor een eiken vloer in Limburg bent u bij Trend Vloeren aan het juiste adres. Kom eens langs in onze showroom om onze eiken vloeren met uw eigen ogen te bekijken en laat onze medewerkers u helpen bij het vinden van een vloer die bij u past. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Scroll naar top