Altijd de laagste prijsgarantie!

Eiken vloer Rotterdam

Van Amerikaanse eiken tot Russische eiken en Europees eiken: er zijn veel verschillende soorten hout. Toch is Frans eiken de meest gebruikte houtsoort voor de eiken vloer die wij in Rotterdam leggen. Frans eiken is namelijk rijk aan looizuur en daarom kan het gerookt worden. Dit wordt veel gedaan om vloer een oude uitstraling te geven.

Op zoek naar een eiken vloer in Rotterdam?

Rotterdam was de eerste stad met een autotunnel, de eerste stad met een autovrije winkelstraat en de stad eerste stad met metro’s. Met een klein beetje trots durven we echter ook te zeggen dat Trend Vloeren uit ‘t Goy de nummer één eiken vloeren in Rotterdam levert. Op slechts 60 km afstand van deze mooie stad, rijdt u in een kleine 45 minuten over de snelweg van Rotterdam naar onze showroom in ‘t Goy.

Trend Vloeren geeft de laagste prijsgarantie voor alle houten vloeren af. We kopen grote partijen hout in Frankrijk in en bewerken het in de schaverij. Bijna alle eiken vloeren die we in Rotterdam leggen, zijn voorzien van het PEFC-keurmerk. Dit internationale keurmerk wordt alleen afgegeven als er aan de voorwaarden voor verantwoord bosbeheer wordt voldaan. U kunt dus optimaal van uw vloer genieten, wetend dat de Franse bossen intact blijven.

Eikenhout is een harde houtsoort met een karakteristieke vlamtekening. Door deze vloer vast op een ondervloer te leggen en met een hardwaxolie af te werken, krijgt uw eiken vloer een klassieke uitstraling. Ook kunnen we uw vloer roken. Als de vloer daarna alsnog wordt afgewerkt met een hardwaxolie, krijgt uw vloer een robuuste, sleetse uitstraling. Uiteraard kunnen we uw eiken vloer op elke locatie in Rotterdam leggen.

Waarom zou u kiezen voor een eiken vloer in Rotterdam?

Een vraag met een knipoog. Want of u nou in Rotterdam of daarbuiten woont, een eiken vloer is hoe dan ook een duurzame oplossing. Hij kan wel honderd jaar meegaan als je ‘m regelmatig opschuurt en opnieuw afwerkt. Dit maakt de vloer relatief goedkoop en een slimme investering. Bovendien is een eiken vloer in heel gemakkelijk in het onderhoud. Hout heeft een isolerende werking en neemt de temperatuur van de omgeving aan. Daarom oogt de vloer niet alleen warm, maar voelt hij ook comfortabel warm aan. Handig voor in de woonkamer én in de slaapkamers. Een eiken vloer past vanwege de verschillende manieren van afwerking in vrijwel ieder interieur, dus in zowel moderne als historische panden in Rotterdam, zal de vloer mooi uitkomen.

Vragen of een afspraak maken?

Indien u de vloer niet zelf wilt leggen, dan kunnen wij u helpen met het vinden van een professionele vloerenlegger. Deze professionals kennen het materiaal als geen ander en zijn zeer vakkundig in het perfectioneren van de eiken vloer voor uw woning in Rotterdam. Uiteraard brengen we u alleen met de beste parketteurs in contact. Wij kunnen u hier in de winkel meer over vertellen.

Scroll naar top