Altijd de laagste prijsgarantie!

Grijs eiken vloer

Een grijs eiken vloer is de perfecte combinatie van natuurlijke en moderne elementen. Het is een stijlvolle basis voor uw huis. Bij Trend Vloeren vindt u een uitgebreid assortiment aan grijs eiken vloeren. Wat uw smaak ook is, bij Trend Vloeren vindt u altijd wel een vloer die bij uw persoonlijke wensen past. Wilt u een gladde, strakke grijze vloer of wilt u juist een natuurlijk effect met opvallende noesten? Bij Trend Vloeren hebben we volop keuze.

Grijs eiken vloer kopen

Een grijs eiken vloer is een mooie basis voor een moderne en sfeervol interieur. Het is een kleur vloer die je tegenwoordig steeds meer ziet. Het fijne aan een grijs eiken vloer is dat u deze met veel verschillende stijlen kunt combineren. Omdat het zo’n neutrale kleur is, bent u niet beperkt tot een bepaald kleurenpalet. Een grijze vloer is zowel te combineren met zwart als wit. En alles daartussenin.

Assortiment grijs eiken vloer

Met een grijs eiken vloer kun je meerdere kanten op. Er is dan ook enorm veel keuze in verschillende type afwerkingen. Dat wil zeggen: de vloer kan op verschillende manieren bewerkt worden. Hoe u de vloer laat bewerken bepaalt u zelf. Dit is namelijk geheel afhankelijk van uw wensen en het effect dat u in huis wilt creëren. Voorbeelden van bewerkingsmogelijkheden zijn waxen, roken, lakken, borstelen en logen. Elk type bewerking geeft een ander resultaat. Ook de manier van onderhoud verschilt per afwerkingstechniek. Door de vloer te schuren krijgt deze een gladde en moderne uitstraling. Bewerkt u de vloer met een borstel, dan krijgt de vloer juist een levendige uitstraling. Het natuurlijke karakter van de vloer komt hiermee nog meer naar boven. Zoals u leest is er voor het afwerken van een grijs eiken vloer veel mogelijk. Het is maar net waar uw voorkeur naar uit gaat!

Kom langs in onze loods of bestel online

Voor een grijs eiken vloer bent u bij Trend Vloeren aan het goede adres. Onze houtsoorten kopen wij altijd zelf in, voornamelijk vanuit Frankrijk. Vrijwel alle Franse houtsoorten die wij inkopen, dragen het PEFC-keurmerk. Dit keurmerk staat voor verantwoord gebruik van het bos. Op deze manier dragen wij bij aan het intact houden van de Franse bossen. Na het inkopen bewerken wij ons hout zelf in de schaverij. Op deze manier kunnen wij goed toezien op de juiste kwaliteit en kunnen wij de prijs voor u laag houden. Bent u benieuwd naar onze vloeren? Bekijk het assortiment in onze webshop of kom langs in onze showroom in ’t Goy. Vragen? U kunt altijd contact met ons opnemen via 030-2145298 of info@trendvloeren.nl. Ook kunt u altijd het contactformulier op de website invullen. Wij helpen u graag verder met het uitzoeken van een nieuwe eikenhouten vloer.

Scroll naar top