Altijd de laagste prijsgarantie!

Oude eiken vloer

Heeft u een oude eiken vloer in uw kamer liggen die toe is aan een opknapbeurt of zelfs volledig vervangen moet worden? Of wilt u juist een nieuwe vloer leggen die eruit ziet alsof deze er al een eeuw ligt? De mogelijkheden om hout te bewerken zijn eindeloos, waardoor het lastig kan zijn om de juiste keuze te maken. Gelukkig hebben wij bij Trend Vloeren veel ervaring met en kennis van eikenhout. Zowel het bewerken, het behandelen als het leggen van deze houtsoort valt onder onze expertises. Een oude eiken vloer past goed bij een klassieke inrichting en heeft een tijdloos karakter.

Oude eiken vloer opknappen

Wanneer u een oude eiken vloer heeft liggen, of wanneer u gaat verhuizen en niet tevreden bent over de staat van de eiken vloer, kunt u ervoor kiezen om deze een opknapbeurt te geven. De vloer schuren geeft u de gelegenheid om lichte en oppervlakkige beschadigingen weg te werken en de vloer te voorzien van nieuwe lak. Is de oude vloer regelmatig behandeld met olie? Dan kunt u deze behandeling gerust voortzetten, zolang het hout nog in goede staat is. Wanneer een oude eiken vloer te oud is, is aan de gebruiker om te bepalen. Uiteindelijk blijft dit een kwestie van smaak. De kwaliteit en staat van het hout is dit niet, maar dat is per geval verschillend. De deskundige medewerkers van Trend Vloeren kunnen u helpen bij het beoordelen van de conditie van u vloer.

Een nieuwe oude vloer leggen

Als u van de uitstraling van een oude vloer houdt, is het geen gekke gedachte om een oude vloer te leggen of ouderdom van een vloer te simuleren. Eikenhout kan eenvoudig bewerkt worden, waarbij het ook mogelijk is om een nieuwe vloer er oud uit te laten zien. Bij Trend Vloeren kunnen onze medewerkers u alles vertellen over de mogelijkheden en staan ze klaar met een professioneel advies.

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om een oude vloer te renoveren of een nieuwe vloer te transformeren naar een gebruikte en oude vloer? Bekijk het aanbod van eiken vloeren op onze website en doe inspiratie op. Voor vragen kunt u contact opnemen, wij helpen u graag door uw vragen te beantwoorden en met u mee te denken over een geschikte oplossing voor uw situatie.

Scroll naar top