Altijd de laagste prijsgarantie!

Rustiek eiken vloer

Wilt u een vloer die eruitziet alsof deze er al jaren ligt of uit oud hout gemaakt is? Een rustiek eiken vloer is een vloer waarin noesten van alle maten te zien zijn. Een rustieke vloer leeft, dankzij de effecten van deze noesten. Om deze reden past een rustiek eiken vloer perfect in een levend en warm interieur. Een rustiek eiken vloer van Trend Vloeren is warm, isolerend en gaat een levenslang mee. Heeft u een landelijk interieur, of heeft u juist een industrieel interieur waar u meer leven in wilt krijgen? Bekijk ons assortiment en vind een rustieke vloer die bij uw smaak en interieur past.

Geniet van een rustiek eiken vloer

Een rustiek eiken vloer past in vrijwel ieder interieur. Het natuurlijke karakter geeft uw vloer een speels en warm karakter. De noesten, kleurverschillen en spinten zijn imperfecties die van uw vloer een interessant schouwspel maken. Een ander voordeel van een rustiek eiken vloer is dat lichte krassen, van huisdieren of meubelen, niet of veel minder opvallen. Kies voor een gestopte vloer, voor een glad resultaat of een ga voor een nog rustieker effect door een vloer te nemen die niet is gestopt. De noesten zijn dan niet opgevuld met houtkit, waardoor het natuurlijke karakter nog meer zal opvallen.

Onderhoud uw nieuwe vloer

Bij het kiezen voor een rustiek eiken vloer is het zorgvuldig onderhouden van deze vloer erg belangrijk. Omdat uw vloer een speels karakter heeft maakt het niet uit als er wat lichte beschadigingen optreden. Maar grotere beschadigingen, zoals grote vlekken, kromme planken of houtrot, zijn wel funest voor uw gebruikerservaring. Door uw vloer te behandelen met olie of wax, zorgt u ervoor dat deze bestand blijft tegen de elementen. Zo krijgen vocht en temperatuurverschillen geen kans om uw hout aan te tasten en blijft uw vloer een leven lang mee.

Bestel uw vloer bij Trend Vloeren

Wilt u een rustiek eiken vloer kopen? Bij Trend Vloeren vindt u een vloer die bij u en uw interieur past. Onze vloeren staan voor een lage prijs en de hoogste kwaliteit. Uw mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos, bekijk het assortiment en kies een rustieke vloer waar u nog vele jaren van kunt genieten. Neem contact met ons op om samen tot de beste oplossing voor uw situatie te komen. Wij helpen u graag verder door u van professionele adviezen te voorzien.

Scroll naar top