Discount vloer

Massieve Frans grenenvloer | 21 mm. dik | 19,5 cm. breed | Rustiek B

(4 klantbeoordelingen)

Deze  vloer is eventueel af te nemen te samen met dampfolie, ondervloer (of lijm), plinten en olie (of lak). Hiermee bespaart u tijdelijk fors op de losse aanschaf van enkel de vloerplanken en heeft u direct alle leg materialen compleet bij elkaar, welke uiteraard volledig op elkaar zijn afgestemd.

[aanstaandeleegverkoopdag2]

EXTRA KORTING

€ 5,00 extra korting per m2, bij aankoop van ondervloer (lijm), plinten & olie (of lak).

Voor het leggen van bovenstaande vloer zult u de volgende materialen nodig hebben:

 • Vochtscherm / Dampscherm 150 micron dik (bij zwevend leggen, afhankelijk van ondergrond)
 • Ondervloer of lijm (voor het zwevend of vol-verlijmd leggen van de vloer passend bij uw situatie, lijm heeft een geringe meerprijs)
 • Staande (MDF) plinten of een grenen deklijst  (Luxe plinten in diverse maten en uitvoeringen tegen een geringe meerprijs leverbaar)
 • Hardwax / olie  (evt. lak of kleur hardwax-olie, tegen geringe meerprijs mogelijk)
Laagste prijs garantie en gratis te reserveren!
Nu al va.

11,95 6,95 (per m2 excl. BTW)

Leverbaar in diverse kleuren

Een grenen vloer in een rustieke sortering zorgt voor natuurlijke sfeer in uw woning, en is een zeer gunstig geprijsde houtsoort. Daarnaast heeft een rustieke grenen vloer een mooie structuur en grote hoeveelheid aan noesten. Door deze stoere noesten en kopscheuren en de van zichzelf, lichte kleur, is een grenen vloer tot op de dag van vandaag een veel gekochte vloer. Door de open structuur van het hout is deze eenvoudig met kleur-olie in diverse kleuren af te werken of te schilderen. Van modern wit tot nostalgische bruin. Deze kwaliteitsvloer is in oneindig veel kleuren te oliën ook word deze rustieke grenen vloer veel gebruikt om bijvoorbeeld dekkend te schilderen in een wit, grijs of andere kleur tint en bij ons nu extra scherp geprijsd! Al onze vloeren zijn rondom voorzien van mes en groef.

4 beoordelingen voor Massieve Frans grenenvloer | 21 mm. dik | 19,5 cm. breed | Rustiek B

 1. Bart van Es

  Binnen 3 dagen had ik me grenenvloer al binnen inclusief folie ondervloer en olie voor nog geen 20 piek per m2. Wij zijn er blij mee Trendvloeren bedankt

 2. Mirte

  7 jaar geleden hebben we, naar grote tevredenheid en voor een goede prijs, bij Trendvloeren een grenen vloer gekocht. De vloer hebben we zelf gelegd en in de olie gezet. Inmiddels, 7 jaar later, zijn wij nog steeds erg blij met de vloer. Hij ligt er nog mooi in. Inmiddels zijn er lichte beschadigingen van het gebruik te zien. Ook daarvoor hebben we advies ingewonnen bij Trendvloeren. Met een goede reinigingsbeurt en een nieuwe oliebeurt is de vloer weer als nieuw

 3. Bas van de Tang

  Een aangename no-nonsense manier van handelen en een prachtige grenenhouten vloer. Na een jaar was wat aanvullende informatie nodig, geen enkel probleem. Goede service!

 4. Laurens

  Leuke vloer voor weinig geld en gezellig personeel. Bedankt Jeroen!

Een beoordeling toevoegen
Scroll naar top