Altijd de laagste prijsgarantie!

Grenen vloer Rotterdam

Het is een van de meest verkochte houten vloeren in Rotterdam: de grenen vloer. Deze vloer dankt zijn populariteit aan het feit dat hij op veel verschillende manieren kan worden afgewerkt. Dat maakt dat de grenen vloer bij vrijwel elk interieur past.

Waarom een grenen vloer voor een woning/pand in Rotterdam?

Grenen vloeren hebben dankzij de rijke, natuurlijke kleurschakeringen een warme en levendige uitstraling. Bovendien zijn het relatief goedkope vloeren om aan te schaffen en zijn ze een duurzame investering: een massief grenen vloer kan namelijk verschillende keren geschuurd worden. Zo heeft u jarenlang plezier ervan. Als een grenen vloer goed wordt afgewerkt, is hij makkelijk in het onderhoud. Vlekken zijn goed te verwijderen en kleine beschadigingen geven de grenen vloer zijn eigen charme. Zo past de grenen vloer zowel bij moderne als historische woningen in Rotterdam.

Goedkope grenen vloer kopen in Rotterdam

Op een kleine 60 km (drie kwartier) van Rotterdam vandaan vindt u het kleine dorpje ‘t Goy waar Trend Vloeren grenen vloeren tegen uitstekende prijs-kwaliteitverhouding verkoopt. Doordat wij het hout grootschalig en rechtstreeks inkopen bij de zagerijen in Frankrijk en het materiaal vervolgens zelf bewerken in de schaverij, kunnen we de laagste prijsgarantie bieden. Sterker nog, de massief grenen vloeren zijn gelijk geprijsd aan laminaat. Ons inkoop- en productieproces maakt het voor ons mogelijk om prijzen laag te houden. Zo kunt u uw woning in Rotterdam met prachtige, grenen vloeren inrichten.

Grenen is een betrekkelijk zachte houtsoort. Wanneer u een grenen vloer kiest voor uw vloer in Rotterdam, dient u te weten dat er snel kleine beschadigingen, zoals putjes en krasjes, kunnen ontstaan. Maar let wel: dit is niet erg! Deze kleine beschadigingen verlenen de vloer juist zijn natuurlijke charme. Een echte grenen vloer heeft, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een laminaatvloer, een isolerende werking. Bovendien voelt de vloer als snel aangenaam warm aan, omdat het de temperatuur van de omgeving makkelijk opneemt en lang vasthoudt.

Afwerking grenen vloer Rotterdam

Als u een houten vloer kiest, wilt u een vloer die past bij het karakter van de woning en uw smaak. Gelijk aan de veelzijdigheid van woningen in Rotterdam, bieden grenen vloeren eveneens veel keuzes in de afwerking. Zo kunt u kiezen voor een dekkende verf: grenen vloeren worden vaak geschilderd in een witte, grijze of zwarte kleur. Ook kunt u kiezen voor een niet-dekkende kleur, glanzende of matte blanke lak, of afwerking met olie of hardwaxolie. Mooie plinten maken vervolgens het plaatje af.

Vragen of een afspraak maken?

Hout is een natuurproduct en onder invloed van vocht of droogte kan een de vloer wat krimpen of uitzetten. Wanneer u een grenen vloer in Rotterdam of elders gaat leggen, houdt u dan rekening met een expansieruimte van 1,5 cm rondom de vloer en gebruik eventueel parketveren tussen de planken bij de muren om kieren in het hout te minimaliseren. Let er ook op dat u de juiste ondervloer kiest. Er bestaan verschillende soorten ondervloeren die elk specifieke eigenschappen hebben. Laat u gerust adviseren door onze vakmensen bij Trend Vloeren.

Scroll naar top