Houten vloer

Het natuurlijke materiaal, de warme uitstraling… een houten vloer past eigenlijk wel in elk interieur. Als je kiest voor een houten vloer, zet je meteen een bepaalde sfeer neer. Uiteraard kun je hierin variëren door een bepaalde kleur of de stijl van het hout te kiezen. Bent u op zoek naar iets specifieks of wilt u graag oriënteren? Kom gerust naar TrendVloeren in ’t Goy. Daar bieden wij u een breed scala aan mogelijkheden: van massief houten vloeren tot de populaire multiplank vloeren, ook wel duoplank genoemd. Welke houten vloer u ook kiest, bij TrendVloeren bent u altijd verzekerd van vakmanschap en hoge kwaliteit.

houten vloeren
Laat u adviseren in de loods!

Diverse houten vloeren

TrendVloeren biedt eiken en grenen vloeren, die stuk voor stuk een eigen stijl of afwerking hebben. Van vloeren met een rustieke uitstraling tot vloeren met een speelse look. Van licht hout tot donker hout. Bovendien bieden we u vloeren in kleurschakeringen van klassiek bruin en klassiek zwart tot modern wit en trendy grijs. U vertelt uw wensen en welke uitstraling u de ruimte wilt geven, en dan helpen we u om een passende houten vloer hierbij te vinden: van modern tot romantisch, van klassiek tot landelijk.

Een massief houten vloer komt goed tot zijn recht in een interieur met een klassieke of landelijke uitstraling. Dat komt vooral door de natuurlijke uitstraling van het materiaal. U kunt hierbij kiezen tussen grenenhouten vloeren of een vloer van eikenhout. Of wat dacht u van een multiplank of een duoplank vloer? De populariteit van dit type vloeren groeit hard. Begrijpelijk, met zo’n vloer zijn koude voeten namelijk verleden tijd! Door de gelaagde opbouw van de planken werkt het hout nauwelijks. Hierdoor zijn deze vloeren heel geschikt om over vloerverwarming te leggen. Om het overzichtelijk te maken hebben we onze vloeren op een rijtje gezet:

MULTIPLANK
Vanaf € 41,30
ex. BTW
From 49,59 per m2
Bekijk vloer
GRENEN
Vanaf € 10,30
ex. BTW
Bekijk vloer
MULTIPLANK
Vanaf € 26,85
ex. BTW
From 35,12 per m2
Bekijk vloer
GRENEN
Vanaf € 6,20
ex. BTW
Bekijk vloer
MASSIEF
Vanaf € 30,99
ex. BTW
Bekijk vloer
MASSIEF
Vanaf € 30,99
ex. BTW
From 39,26 per m2
Bekijk vloer
VISGRAAT MULTIPLANK
Vanaf € 35,12
ex. BTW
From 43,39 per m2
Bekijk vloer
MULTIPLANK
Vanaf € 30,99
ex. BTW
From 39,26 per m2
Bekijk vloer

Altijd laagste prijsgarantie

TrendVloeren biedt de laagste prijsgarantie én kwaliteit van het hoogste niveau. Onze houten planken kopen we in rechtstreeks in bij zagerijen, voornamelijk in Frankrijk. Doordat wij het hout zelf schaven, kunnen we de kwaliteit waarborgen en de prijs laag houden. Bijna al het hout in ons assortiment beschikt over een PEFC-keurmerk; zo weten we dat er verantwoord met de bossen wordt omgegaan.

Waarom houten vloer kopen?

  • Een houten vloer kan levenslang meegaan, mits er regelmatig onderhoud aan wordt gepleegd.
  • De vloer behoudt altijd een unieke uitstraling en er mag op geleefd worden.
  • Door de kleur en het type hout, zoals grenen of eiken, is er altijd wel een vloer te vinden die bij u past.

Leggen van een houten vloer

Bij een houten vloerdelen is een goede afwerking van groot belang. Het verschilt per situatie of de vloer gemakkelijk te leggen is. Ook de omstandigheden in de ruimte spelen hierin mee. Wanneer doet u dit zelf en wanneer schakelt u een professionele vloerenlegger in? Een zwevende houten vloer leggen kunnen veel mensen vaak prima zelf. Toch kiezen veel mensen ervoor om dit aan professionele vloerenleggers over te laten. Zij kunnen dit snel, vakkundig en kennen de materialen. Met onze legservice spreekt u af wat de parketteurs wel en niet voor u doen, zodat u een deel van het werk eventueel kan doen. Een vloer vol verlijmen aan de ondervloer is daarentegen een stuk lastiger. Daarvoor raden wij u altijd aan om het aan een professional over te laten. Zo bent u ervan verzekerd dat uw vloer op de juiste manier afgewerkt wordt.

trendvloeren houten vloeren

Vragen of een afspraak maken?

Een scherpe prijs en de beste kwaliteit; we begrijpen dat deze voorwaarden doorslaggevend zijn bij uw keuze voor een vloer. Daarvoor kunt u bij ons terecht. We nodigen u graag uit in onze showroom om een goede indruk te krijgen van het assortiment. Hier leggen we u de mogelijkheden meteen uit. Wilt u graag meer weten over de legservice van Trendvloeren? Neem vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!