Houten vloer

Het natuurlijke materiaal, de warme uitstraling… een houten vloer past eigenlijk wel in elk interieur. Als je kiest voor een houten vloer, zet je meteen een bepaalde sfeer neer. Uiteraard kun je hierin variëren door een bepaalde kleur of de stijl van het hout te kiezen. Bent u op zoek naar iets specifieks of wilt u graag oriënteren? Kom gerust naar TrendVloeren in ’t Goy. Daar bieden wij u een breed scala aan mogelijkheden: van massief houten vloeren tot de populaire multiplank vloeren, ook wel duoplank genoemd.

Houten vloeren van TrendVloeren

TrendVloeren biedt eiken en grenen vloeren, die stuk voor stuk een eigen stijl of afwerking hebben. Van vloeren met een rustieke uitstraling tot vloeren met een speelse look. Bovendien bieden we u vloeren in kleurschakeringen van klassiek bruin tot modern wit. U vertelt uw wensen en welke uitstraling u de ruimte wilt geven, en dan helpen we u om een passende houten vloer hierbij te vinden: van modern tot romantisch, van klassiek tot landelijk.

Een massief houten vloer komt goed tot zijn recht in een interieur met een klassieke of landelijke uitstraling. Dat komt vooral door de natuurlijke uitstraling van het materiaal. U kunt hierbij kiezen tussen grenenhouten vloeren of een vloer van eikenhout. De populariteit van de multiplank of duoplank is groeiende. Begrijpelijk, want deze houten vloeren kunnen over vloerverwarming worden gelegd. De opbouw van de planken zorgen ervoor dat het hout nauwelijks werkt.

Laagste prijsgarantie op houten vloeren

TrendVloeren biedt de laagste prijsgarantie én kwaliteit van het hoogste niveau. Doordat wij het hout zelf schaven en rechtstreeks inkopen bij zagerijen, met name in Frankrijk, kunnen wij de prijs laag houden en kwaliteit goed borgen. Bijna al het hout in ons assortiment beschikt over een PEFC-keurmerk; zo weten we dat er verantwoord met de bossen wordt omgegaan.

Voordelen van een houten vloer

  • Een houten vloer kan levenslang meegaan, mits er regelmatig onderhoud aan wordt gepleegd.
  • De vloer behoudt altijd een unieke uitstraling en er mag op geleefd worden.
  • Door de kleur en het type hout, zoals grenen of eiken, is er altijd wel een vloer te vinden die bij u past.

Houten vloer kopen

Een scherpe prijs en de beste kwaliteit; we begrijpen dat deze voorwaarden doorslaggevend zijn bij uw keuze voor een vloer. Daarvoor kunt u bij ons terecht. We nodigen u graag uit in onze showroom om een goede indruk te krijgen van het assortiment. Hier leggen we u de mogelijkheden meteen uit.