Houten planken

Het natuurlijke karakter van een houten vloer geeft een levendige uitstraling aan uw huis. Hout is een stijlvolle basis die zorgt voor een warme uitstraling in elk type woning. Met houten planken bereik je dit effect. Bij TrendVloeren hebben we een uitgebreid assortiment aan houten planken. U kunt er diverse woonstijlen mee creëren. Een klassieke, tijdloze vloer of een strakke, moderne vloer. Welke stijl u ook heeft, bij TrendVloeren slaagt u altijd.

Houten planken kopen

In vrijwel elk type woning komen houten vloerdelen mooi tot zijn recht. Je kunt er namelijk veel kanten mee op. Van oudsher werden houten planken voornamelijk gebruikt in grote landhuizen. Tegenwoordig zie deze vloeren terug in diverse woningen. Het ligt natuurlijk voor de hand om deze planken te gebruiken voor een landelijke uitstraling in huis. Vanzelfsprekend zijn ze daar ook uiterst geschikt voor. Voor dat ruimtelijke, landelijke gevoel hoef je helemaal geen landhuis te bezitten. Met onze houten planken pas je deze stijl gemakkelijk toe in elk type woning. Bij TrendVloeren vind je een uitgebreid assortiment aan houten vloerdelen, in diverse kleuren en uitvoering. Ook de afwerking van de vloerdelen kunt u volledig aanpassen op uw wensen.

MULTIPLANK
Vanaf € 30,99
ex. BTW
Vanaf 39,26 per m2
Bekijk vloer
MULTIPLANK
Vanaf € 26,85
ex. BTW
Vanaf 35,12 per m2
Bekijk vloer
VISGRAAT MULTIPLANK
Vanaf € 35,12
ex. BTW

Houten vloeren

Eiken visgraat select

Vanaf 43,39 per m2
Bekijk vloer
MASSIEF
Vanaf € 26,85
ex. BTW
Vanaf 35,12 per m2
Bekijk vloer
MULTIPLANK
Vanaf € 41,30
ex. BTW
Vanaf 49,59 per m2
Bekijk vloer
MULTIPLANK
Vanaf € 33,05
ex. BTW
Vanaf 41,32 per m2
Bekijk vloer
MASSIEF
Vanaf € 30,99
ex. BTW
Vanaf 39,26 per m2
Bekijk vloer
MULTIPLANK
Vanaf € 30,99
ex. BTW
Vanaf 39,26 per m2
Bekijk vloer

Voor welk type houten planken kiest u

Met houten planken kunt u verschillende kanten op. Allereerst kunt u kiezen uit diverse soorten hout. De meest populaire houtsoort voor planken is eikenhout. De robuuste uitstraling van dit type hout brengt een warme sfeer in huis. Het oogt zowel stijlvol als robuust. Ten slotte heeft u nog keuze uit diverse kleurtinten. Kiest u voor hout in een warme bruintint of gaat uw voorkeur uit naar een lichte, neutrale houtkleur? De afwerking van de vloerdelen is heel bepalen voor de uitstraling van uw huis. Hiervoor heeft u de keuze uit verschillende behandelingen. Een veelvoorkomende behandeling is schuren. Dit is een uitstekende keuze als u de vloer graag zo natuurlijk mogelijk houdt. Met een schuurbehandeling blijft de natuurlijke nerfstructuur van het hout behouden. Zo blijft de natuurlijke uitstraling van de vloer mooi intact. Wilt u de vloer voorzien van een extra beschermlaag? Laat de vloer behandelen met hardwaxolie, was of lak. Met zo’n behandeling zorgt u ervoor dat u jarenlang kunt genieten van uw houten vloer.

Kom langs in onze loods of bestel online

Met het uitkiezen van houten planken helpen wij u graag. Bij Trendvloeren werken wij met prachtige houtsoorten uit Frankrijk. Het bewerken van het hout doen wij zelf, zodat we de kwaliteit van de planken kunnen borgen en de prijs zo laag mogelijk kunnen houden. Bent u benieuwd naar ons assortiment houten planken? U bent welkom in onze showroom in ’t Goy om ze te bekijken. Heeft u vragen? Schroom niet om contact op te nemen via 030-2145298. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.