Houten vloer Rotterdam

Een houten vloer in Rotterdam kopen? Een houten vloer past in vrijwel ieder interieur dankzij het natuurlijke materiaal en de warme uitstraling. Met een houten vloer kiest u voor een bepaalde sfeer. Door te variëren in kleur of stijl van het hout vindt u de vloer die bij u past. Bent u op zoek naar een specifieke houten vloer of wilt u zich liever oriënteren? Trend Vloeren levert en legt uw houten vloer in Rotterdam. Wij hebben een uitgebreid assortiment met een breed scala aan mogelijkheden. Welke houten vloer u ook kiest, bij ons bent u verzekerd van hoge kwaliteit en een lage prijs.

Houten vloer Rotterdam kopen

Trend Vloeren heeft verschillende houten vloeren in het assortiment: van grenen en massief tot eiken en multiplanken. Iedere vloer heeft zijn eigen stijl of afwerking. Denk hierbij aan kleur, de zaagmethode en de mate van vullen van noesten. Wij helpen u graag bij het vinden van een vloer die bij u en uw interieur past: van modern tot landelijk.

De rustieke uitstraling van een massieve vloer doet het goed in een klassiek of landelijk interieur, terwijl de multiplanken ideaal zijn om te combineren met vloerverwarming. Het hout van deze planken werkt nauwelijks, waardoor het heel geschikt is om over vloerverwarming te legen.

Waarom houten vloer kopen?

Gaat u goed met uw houten vloer om? Dan gaat deze met een gemak levenslang mee. Het onderhoud geeft de houten vloer ten onrechte een slechte reputatie. Door de vloer regelmatig schoon te maken blijft deze lang in goede conditie. Bovendien behoudt de vloer altijd de unieke uitstraling en hoeft u niet bang te zijn voor krassen of vlekken; op een houten vloer mag geleefd worden. De diverse mogelijkheden zorgen ervoor dat u altijd een vloer kunt vinden die bij u past.

Houten vloer leggen

Een houten vloer leggen is in de meeste gevallen niet erg ingewikkeld. Een zwevende vloer kan doorgaans prima zelf gelegd worden, waar een verlijmde vloer juist een stuk lastiger is. In beide gevallen kunt u bij Trend Vloeren terecht voor een houten vloer in Rotterdam. Met onze legservice spreekt u af welke werkzaamheden u zelf uitvoert en wat onze parketteurs mogen doen.

Vragen of een afspraak maken?

Geïnteresseerd in een houten vloer in Rotterdam? De hoge kwaliteit en lage prijs maken de vloeren van Trend Vloeren een ideale oplossing voor uw situatie. Kom eens langs bij ons in de showroom om onze vloeren met uw eigen ogen te bekijken. Bovendien zijn wij dan ook in de gelegenheid om de mogelijkheden meteen uit te leggen. Neem vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Scroll naar top