Houten vloer slaapkamer

Een houten vloer in de slaapkamer geeft uw kamer karakter en brengt de gewenste sfeer in huis. Bij een vloer voor de slaapkamer wordt vaak aan tapijt gedacht, omdat het lekker zacht aan de voeten is en omdat het geluiddempend werkt. Maar vaak wordt vergeten dat tapijt veel stof en vuil kan vasthouden. Dat komt uw slaapkwaliteit niet ten goede, zeker niet in het geval van astma of allergieën. Een houten vloer in de slaapkamer is eenvoudig schoon te maken en is daarom een perfecte keuze als een schone lucht een belangrijke eis is. Bij Trend Vloeren hebben we een uitgebreid aanbod aan houten vloeren, bekijk uw mogelijkheden op onze website.

Nergens goedkoper, beloofd!

Gratis opslag & bezorgservice en zeer korte levertijden!

Ruim aanbod aan afwerkingsproducten

Duidelijke leginstructies voor de zelfleggers

Houten vloer slaapkamer kopen

U vindt bij TrendVloeren verschillende soorten houten vloeren die geschikt zijn voor gebruik in de slaapkamer. Kies uit eiken of grenen en maak een keuze uit de vele verschillende legvormen. Wij leveren ook multiplanken die zijn opgebouwd uit een multiplex onderlaag en massief houten toplaag. Deze planken zijn extreem dun en daarom zeer geschikt voor gebruik in combinatie met vloerverwarming. Zo weet u zeker dat u ’s ochtends met het goede been uit bed stapt. Laat uw houten vloer in de slaapkamer afwerken met olie, lak of hardwaxolie om de vloer helemaal af te werken. Deze middelen geven uw vloer een bijzondere look en beschermen het hout tegen invloeden van vocht en vuil.

Zorg voor goede isolatie

Een houten vloer zorgt voor meer geluidsoverdracht dan een tapijt, maar in de praktijk zult u hier in de slaapkamer weinig hinder van ondervinden. Ten eerste loopt u zelden met hakken of schoenen in uw slaapkamer, op blote voeten of met sloffen aan geeft een houten vloer nauwelijks extra geluid af. Door de vloer goed te isoleren kunt u ervoor zorgen dat de rest van het huis u niet door de kamer hoort lopen.

Professioneel advies nodig? Neem contact op

Wilt u meer weten over het kopen van een houten vloer voor de slaapkamer? Onze experts hebben veel ervaring met het leveren en leggen van houten vloeren voor verschillende doeleinden. Zijn kunnen u adviseren over de mogelijkheden die u heeft en komen graag samen met u tot een geschikte oplossing. Heeft u nog vragen over onze producten of over onze service? Neem dan contact met ons op, wij horen graag van u.

Scroll naar top