Houten vloerdelen

De levendige uitstraling van een houten vloer brengt sfeer in elke woning. Hout is een natuurlijk basiselement dat zorgt voor een sfeervolle ambiance. Het brengt veel warmte in huis. De houten vloerdelen van TrendVloeren zijn ideaal om dit te bereiken. In ons assortiment vindt u een uiteenlopend palet aan vloerdelen. Wilt u een eigentijdse, moderne vloer? Of sluit een klassieke, warme vloer beter aan bij ons wensen? Wat uw smaak ook is, bij Trend Vloeren is het allemaal mogelijk.

Houten vloerdelen kopen

Houten vloerdelen komen goed tot zijn recht in vrijwel elk type woning. Je kunt er veel kanten mee op. Vroeger werden deze vloerdelen vaak gebruikt in landhuizen. Vandaag de dag zie je ze steeds vaker in eigentijdse interieurs. Toch worden ze nog steeds vaak gebruikt om een landelijke sfeer in huis te brengen. Hiervoor hoeft u natuurlijk geen landhuis te hebben. De landelijke stijl is toepasbaar in elk woningtype.

Uitstraling houten vloerdelen

De houten vloerdelen van Trend Vloeren zijn er in verschillende kleuren en uitvoeringen. U kunt hiermee meerdere kanten op. Allereerst heeft u de keuze uit diverse houtsoorten. Een populaire houtsoort voor vloerdelen is eikenhout. De natuurlijke uitstraling van deze houtsoort brengt veel sfeer in uw huis. Zo’n vloer oogt zowel robuust als stijlvol. Gaat u voor hout in een neutrale, lichte kleur of voor hout in een mooie, warme bruintint?

De uitstraling van uw huis wordt voor een groot deel bepaald door de afwerking van de vloer. Voor het afwerken van de vloer kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden. De meest voor de hand liggende behandeling voor houten planken is schuren. Dit is een goede keus als u de vloer graag naturel houdt. Door de vloer te schuren behoud u de natuurlijke nerfstructuur van het hout. Wanneer u de vloer wilt voorzien van extra bescherming kunt u ervoor kiezen om een de vloer te behandelen met lak, hardwaxolie of was. Hiermee zorgt u ervoor dat u jaar in jaar uit kunt genieten van een prachtige vloer.

Kom langs in onze loods

Voor houten vloerdelen van de beste kwaliteit bent u bij Trend Vloeren aan het juiste adres. Wij werken alleen met de beste houtsoorten uit Frankrijk. We bewerken het hout zelf, zodat we de kwaliteit van de vloeren kunnen waarborgen en de prijs laag kunnen houden. Wilt u ons aanbod aan houten vloerdelen bekijken? Kom gerust langs in onze showroom in ’t Goy. Of neem contact met ons op via 030-2145298. We helpen u graag!

Scroll naar top