Woonkamer houten vloer

Met een woonkamer in de houten vloer creëert u een bijzondere look die niet onopgemerkt zal blijven. In de woonkamer komt alles samen, dus gaat u op zoek naar interieurstijlen die passen bij de bewoners van uw huis. Hoe combineert u de wensen van uw kinderen, uw partner en die van uzelf in één kamer? Een houten vloer in de woonkamer is altijd een goede keuze. Maak gebruik van de vele mogelijkheden die een houten vloer te bieden heeft en geniet van een karakteristieke of juist moderne vloer. Bij Trend Vloeren hebben we een ruim aanbod van houten vloeren. Bekijk het assortiment op de website of kom langs in onze loods in ’t Goy.

Nergens goedkoper, beloofd!

Gratis opslag & bezorgservice en zeer korte levertijden!

Ruim aanbod aan afwerkingsproducten

Duidelijke leginstructies voor de zelfleggers

Mogelijkheden woonkamer houten vloer

Een houten vloer in de woonkamer springt direct in het oog. Een prachtige en stijlvolle oplossing voor ieder interieur. Kiest u voor een visgraatmotief, of heeft u liever een strakke vloer die juist opvalt door de eenvoud? Een vloer van eikenhout of een vloer van grenen? Bij Trend Vloeren kunt u kiezen uit verschillende soorten houten vloeren voor de woonkamer. Vergeet ook de afwerking van uw houten vloer niet. Met lak, hardwaxolie of olie geeft u de vloer een bijzondere afwerking die uw vloer nog meer karakter geven. Een gerookte eiken vloer is natuurlijk ook een optie.

Houd uw vloer schoon

Een houten vloer vangt relatief weinig stof en vuil en is daardoor eenvoudig te reinigen. Door uw houten vloer te behandelen met lak, hardwaxolie of olie beschermt u de vloer tegen vuil en vocht. Verleng de levensduur van uw houten vloer in de woonkamer significant door er goed voor te zorgen. Regelmatig stofzuigen en dweilen is in principe genoeg om uw vloer in goede conditie te houden. Wanneer u merkt dat het effect van de behandeling uitgewerkt raakt of bepaalde delen van de vloer intensiever gebruikt zijn, kunt u de vloer opnieuw behandelen. Zeker in de woonkamer wordt veel gelopen en kiezen mensen vaak dezelfde looproutes, waardoor er een verschil ontstaat tussen bepaalde delen van de vloer.

Advies nodig? Neem contact op

Wilt u meer weten over een houten vloer in de woonkamer of heeft u professioneel advies nodig van onze experts? Neem contact met ons op, we helpen u graag bij het vinden van een vloer die bij u en uw woning past. Kom langs bij onze loods in ’t Goy om de mogelijkheden met eigen ogen te bekijken. Heeft u nog vragen over onze producten of service? We horen graag van u.

Scroll naar top