Altijd de laagste prijsgarantie!

Antieke houten vloer

Een antieke houten vloer geeft uw kamer een levende en rustieke uitstraling. Een antieke houten vloer is niet alleen gezellig en warm, maar ook gebruiksvriendelijk een duurzaam. Trend Vloeren heeft een uitgebreid aanbod van antieke houten vloeren van verschillende houtsoorten. Interesse in een antieke houten vloer? Bekijk het aanbod op de website en laat u verbazen door de unieke sfeer die een vloer kan creëren. Vind een antieke houten vloer die past bij u en uw interieur bij Trend Vloeren.

Nergens goedkoper, beloofd!

Gratis opslag & bezorgservice en zeer korte levertijden!

Ruim aanbod aan afwerkingsproducten

Duidelijke leginstructies voor de zelfleggers

Kenmerken antieke houten vloer

Een antieke houten vloer leggen is niet zo eenvoudig als het leggen van een vloer uit nieuwe, gave vloerdelen. Het hout is ruwer, in vorm en afwerking. Het kan hierdoor een uitdaging zijn om de losse vloerdelen van een antieke houten vloer op elkaar aan te sluiten. Het voordeel: u hoeft zich niet druk te maken om het beschadigen van de vloer tijdens het leggen van uw antieke houten vloer. Lichte beschadigingen zijn namelijk inherent aan een antieke houten vloer, het hoort erbij. Laat u uw vloer liever door een vakman leggen? Dat is voor ons ook geen enkel probleem. Wij sturen de beste parketteurs om uw antiek houten vloer te leggen.

Vloeren van Trend Vloeren

Nadat u een antieke houten vloer gelegd heeft, zijn er een paar zaken om rekening mee te houden. Hoewel de vloer er misschien niet heel gaaf meer uitziet, is onderhoud nog steeds cruciaal. Lichte beschadigingen zijn geen probleem, dat is precies wat een antieke houten vloer antiek maakt. Maar achterstallig onderhoud kan ervoor zorgen dat grotere problemen ontstaan, zoals het kromtrekken van vloerdelen. Door uw vloer te bewerken met olie, lak of hardwaxolie beschermt u het hout tegen de invloeden van vocht en vuil. Voorkom een kromtrekkende vloer of diepere krassen en neem de juiste voorzorgsmaatregelen.

Interesse? Bekijk het aanbod

Heeft u interesse in een antieke houten vloer? Bekijk het assortiment van Trend Vloeren, hier vindt u verschillende houtsoorten met unieke eigenschappen. Hoe u deze vloer legt of laat leggen en hoe u de vloer moet onderhouden bespreekt u met onze experts. Neem contact op met Trend Vloeren voor professioneel advies. Wij helpen u graag bij het vinden van een antieke houten vloer die bij u past.

Scroll naar top