Altijd de laagste prijsgarantie!

Nu ook mogelijk

Bezoek op afspraak

regarding the Coronavirus

Deze optie is geheel vrijblijvend. U bent ook altijd welkom om zonder afspraak binnen te lopen bij een van onze vestigingen.

Grijs houten vloer

Een grijs houten vloer is een stijlvol basiselement voor uw huis. Dit type vloer geeft uw huis een trendy en moderne uitstraling, terwijl deze tegelijkertijd ook heel warm en sfeervol is kan zijn. Trend Vloeren heeft een uitgebreid assortiment aan grijs houten vloeren. U kiest een vloer die aansluit bij uw persoonlijke wensen. Kiest u voor een stoere, levendige vloer met opvallende noesten? Of gaat u liever voor een gladde vloer waarbij de noesten mooi weggewerkt zijn? Waar uw voorkeur ook ligt, voor het uitzoeken van een nieuwe vloer bent u bij ons aan het juiste adres.

Grijs houten vloer kopen

Een grijs houten vloer is de perfecte basis voor een eigentijds, modern interieur. Het is een kleur vloer die je tegenwoordig steeds vaker ziet. Een grijs houten vloer ziet er stijlvol uit en is prachtig te combineren met meubels in een lichte kleur. Het zorgt voor een evenwichtig contrast. Een gebroken witte muur staat er bijvoorbeeld prachtig bij! Het zorgt voor een intieme, warme ambiance.

  • eiken select 23.5 cm
  • eiken select 26 cm breed

Moderne uitstraling van een grijs houten vloer

Met een houten vloer kunt u veel kanten op. U heeft de keuze uit diverse houtsoorten en afwerkingen. Zo heeft u de keuze uit eiken-, grenen- of parketvloeren. Maar ook voor laminaat-, visgraat- of multiplankvloeren kunt u bij ons terecht. Voor welk type hout u kiest is volledig afhankelijk van uw wensen. Wat voor uitstraling wilt u met de vloer bereiken? Voor een karakteristieke vloer met een robuuste uitstraling is een eiken vloer een uitstekende keuze. Door te kiezen voor eikenhout met opvallende noesten, wordt de robuuste uitstraling van het hout versterkt. Wilt u juist een klassieke sfeer in uw huis creëren? Dan is een gladde eikenvloer of parketvloer prachtig. Of ga voor een visgraatvloer! Dit is de perfecte vloer voor een klassieke, maar toch speelse uitstraling.

Een goede afwerking

De afwerking van uw grijs houten vloer heeft veel invloed op de uitstraling van uw huis. Voor de afwerking van de vloer zijn verschillende opties. Wilt u een natuurlijke, rustige uitstraling aan de vloer geven? Dan is het een goed idee om de vloer te laten schuren. Door de vloer te schuren wordt deze mooi glad gemaakt, wat zorgt voor kalmte in de ruimte. Wilt u de vloer voorzien van een mooie beschermlaag? U kunt de vloer laten behandelen met lak, was of hardwaxolie. Zo’n behandeling zorgt ervoor dat uw vloer goed bestand blijft bij intensief gebruik.

Kom langs in onze loods of bestel online

Voor een grijs houten vloer van goede kwaliteit bent u bij Trend Vloeren aan het juiste adres. Onze houtsoorten kopen we direct in vanuit Frankrijk. We verwerken het hout zelf in de schaverij. Hierdoor kunnen we enerzijds kwaliteit garanderen en anderzijds de prijs laag houden. Wilt u onze vloeren graag eens met eigen ogen bekijken? U bent welkom in onze loods in ’t Goy. Mocht u vragen hebben dan kunt u contact met ons op via 030-2145298. Wij helpen u graag!

Scroll naar top