Altijd de laagste prijsgarantie!

Houten vloer Nijmegen

Wilt u een houten vloer in Nijmegen kopen? Een houten vloer past bij vrijwel ieder interieur en zal ook in uw woning van toegevoegde waarde zijn. Het hout heeft een natuurlijk en warm karakter dat niet te vergelijken is met andere soorten vloeren. Trend Vloeren levert verschillende soorten houten vloeren in Nijmegen, waarbij u altijd zeker bent van een vloer van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Onze expertise zetten we graag in om u te helpen bij het vinden van een geschikte vloer voor uw woning.

Houten vloer Nijmegen kopen

Het bijzondere karakter van een houten vloer is niet in woorden te omschrijven. U kunt het veel beter zelf komen ervaren. Kom daarom eens langs in onze loods en ervaar de uitstraling van een houten vloer eens met eigen ogen. Op zoek naar een houten vloer in Nijmegen? Wij komen deze bij u thuis leveren. In de meeste gevallen kunt u de vloer prima zelf leggen, zeker als het een zwevende vloerconstructie betreft. Wat voor soort vloer u ook nodig heeft, Trend Vloeren helpt u bij het leggen van uw houten vloer in Nijmegen mocht u er zelf niet uitkomen. Met onze prettige legservice spreekt af wat y zelf doet en wat u liever door ons laat doen.

Hoge kwaliteit, de laagste prijs en een prettige service

Trend Vloeren staat voor houten vloeren van hoge kwaliteit voor een lage prijs. Dankzij ons uitgebreide netwerk en sterke positie op de markt kunnen wij onze houten vloeren voor zeer gunstige prijzen aanbieden. En daar kunt u dus optimaal van profiteren. Naast het hanteren van een gunstige prijsstelling hechten we ook veel waarde aan de service die we leveren. Wij maken van uw aankooptraject graag een prettige ervaring. Loop eens bij ons binnen, wij helpen u graag bij het vinden van uw droomvloer.

Onderhouden van uw houten vloer in Nijmegen

Door de vloer regelmatig schoon te maken houdt u deze lang in goede conditie. U hoeft niet bang te zijn voor vlekken en krassen, we leggen u precies uit waar u op moet letten bij het leveren van de vloer. Mocht uw vloer onverhoopt toch beschadigd raken, dan adviseren we u graag over een gepaste oplossing. Onze goede zorg en uitgebreide service zit bij de aankoop van uw houten vloer in Nijmegen inbegrepen.

Bestel uw vloer bij Trend Vloeren

Een houten vloer in Nijmegen nodig? Kom langs in onze loods of bestel via de website van Trend Vloeren. Bent u er nog niet helemaal over uit welk type vloer geschikt is voor uw situatie? We denken graag met u mee en komen zo tot een passende oplossing. Neem contact met ons op via de onderstaande button.

Scroll naar top