Altijd de laagste prijsgarantie!

Krassen houten vloer

Krassen op uw houten vloer? Het is de vijand van iedere huiseigenaar met een houten vloer. Maar waardoor ontstaan deze krassen en wat kunt er tegen doen? Bij Trend Vloeren hechten wij veel waarde aan de goede conditie van uw houten vloer. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis en kunde kunnen wij u adviseren over het onderhouden van uw houten vloer. Wij leveren en, indien nodig, leggen wij deze ook. Na het leggen informeren en adviseren wij u altijd over het onderhoud, zodat u ervoor kunt zorgen dat uw vloer in perfecte conditie blijft. Toch kan het gebeuren dat er krassen in uw houten vloer verschijnen.

Nergens goedkoper, beloofd!

Gratis opslag & bezorgservice en zeer korte levertijden!

Ruim aanbod aan afwerkingsproducten

Duidelijke leginstructies voor de zelfleggers

Krassen houten vloer voorkomen

De krassen op uw houten vloer voorkomen is de beste oplossing. Dat is soms makkelijk gezegd dan gedaan, maar u kunt wel een aantal simpele stappen zetten om de kans op krassen op uw houten vloer te minimaliseren. Zorg ervoor dat vuil, zoals zandkorrels, niet de weg naar uw vloer weten te vinden. Leg een mat voor de deur, zodat het grootste gedeelte van het vuil niet binnenkomt. Klop deze regelmatig uit voor een optimale werking. Stofzuig de vloer dagelijks of eens per paar dagen. Hoe vaker u stofzuigt, des te beter het is. Gebruik hier wel een speciale parketborstel voor. Deze is zachter en beschadigt de vloer niet.

Hoe krassen verwijderen?

Krassen die zijn ontstaan in een gelakte vloer zijn moeilijk te verwijderen. De laklaag plaatselijk herstellen gaat namelijk niet zo eenvoudig. Bij kleine krasjes kunt u met een intensiefreiniger reinigen om de oude onderhoudslagen te verwijderen. Door nieuwe polish aan te brengen herstelt de beschermlaag van de vloer zich en worden kleine krasjes gerepareerd. Een enkele diepe kras is ook nog te verwijderen, met de juiste middelen. Maar bij meerdere krassen, verspreid over de vloer, is dat eigenlijk niet meer te doen. De vloer schuren en opnieuw bewerken is dan de beste oplossing.

Neem contact met ons op

Vertoont uw houten vloer veel diepe krassen en wilt u daar graag iets aan doen? Door uw houten vloer te vervangen met een houten vloer van Trend Vloeren bent u zeker van het beste resultaat. Is uw vloer nog niet ernstig beschadigd? Dan kunt u de vloer in principe ook schuren en opnieuw behandelen. Wanneer het hout in slechte staat is, wil dat echter ook niet altijd de beste oplossing zijn. Neem contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken.

Scroll naar top