Altijd de laagste prijsgarantie!

Massief houten vloer

Massief houten vloer

Het karakteristieke karakter van een massief houten vloer brengt veel leven in huis. Massief hout is de puurste vorm van hout en dat is te zien en te merken. Het is een stijlvolle vloer die jarenlang meegaat. Bij Trend Vloeren hebben we een uitgebreid assortiment aan massief houten vloeren. Dit type vloer is heel geschikt voor diverse woonstijlen. Het past goed in een klassiek en tijdloos interieur, maar ook in een modern, eigentijds interieur doet deze houtsoort het goed. Wat uw wensen ook zijn, bij TrendVloeren vindt u altijd wel een vloer die bij uw woonwensen past.

Massief houten vloer kopen

Een massief houten vloer komt in vrijwel elk type woning tot zijn recht. U kunt er veel kanten mee op. Al eeuwenlang wordt dit type hout gebruikt voor uiteenlopende woningen. Zowel in boerderijen als oude herenhuizen, maar ook in kroegen vind je massieve vloeren. Vandaag de dag worden deze vloeren nog steeds veel gebruikt. Een ding is zeker: een vloer van massief hout geeft een knusse en karakteristieke uitstraling aan elk huis.

Voordelen massief houten vloer

Een van de belangrijkste voordelen van een massief houten vloer is dat deze levenslang meegaat. De planken zijn namelijk gezaagd uit één stuk hout, waardoor ze enorm sterk blijven. Bij het uitkiezen van een houten vloer heeft u de keuze uit diverse afwerkingen, kleuren en houtsoorten. Eikenhout is de meest gebruikte houtsoort. Je creëert er een natuurlijke en stijlvolle ambiance mee. Daarbinnen heeft u nog de keuze uit licht hout of donker hout. En alles daartussenin.

De juiste bescherming

Om de houten vloer te beschermen kunt u de vloer laten behandelen. Een veelvoorkomende behandeling is het schuren van de vloer. Hiermee houdt u de vloer zo natuurlijk mogelijk. De nerfstructuur blijf namelijk behouden. Wilt u de vloer behandelen met een mooie beschermlaag? Laat de vloer dan behandelen met lak, was of hardwaxolie. Zo’n behandeling draagt bij aan de levensduur van de vloer. Zo kunt u jarenlang genieten van een mooie houten vloer in huis.

Kom langs in onze loods of bestel online

Bij Trend Vloeren werken wij met de beste houtsoorten uit Frankrijk. Wij bewerken het hout zelf, zodat we de kwaliteit van de planken kunnen waarborgen. Ook kunnen wij op deze manier onze prijs laag houden. Bent u benieuwd naar onze vloeren? Bekijk het assortiment op de website of kom langs in onze loods in ’t Goy. Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op via 030-2145298. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden. Tot ziens in ’t Goy!

Scroll naar top