Altijd de laagste prijsgarantie!

Moderne houten vloer

Bij een moderne woning denkt u misschien niet meteen aan een moderne houten vloer, maar waarom eigenlijk niet? Bij veel moderne interieurs zien we gietdekvloeren en tegelvloeren. Gelukkig wordt de houten vloer ook steeds meer erkent als moderne houten vloer en niet enkel als rustieke en oude vloer. Een houten vloer met de juiste afwerking geeft uw moderne interieur de finishing touch die het nodig heeft. Bij Trend Vloeren vindt u uitgebreide mogelijkheden om een moderne houten vloer te creëren die perfect op de rest van uw interieur aansluit. Bekijk het aanbod op de website.

Nergens goedkoper, beloofd!

Gratis opslag & bezorgservice en zeer korte levertijden!

Ruim aanbod aan afwerkingsproducten

Duidelijke leginstructies voor de zelfleggers

De mogelijkheden van een moderne houten vloer

Hoe u uw moderne houten vloer afwerkt is uiteraard afhankelijk van uw voorkeuren. We zien wel dat de lichtere vloeren erg populair zijn als een oplossing voor een modern interieur. Gelukkig kunnen wij onze houten vloerdelen voorbewerken, zodat u de vloer alleen nog maar hoeft te leggen. Wilt u de vloer liever door een ervaren parketteur laten leggen? Dan sturen wij onze vakmannen mee om de vloer direct op professionele wijze te leggen. Werk uw moderne houten vloer af met olie, lak of hardwaxolie om uw vloer te beschermen tegen vocht en vuil.

Laagste prijsgarantie

Bij Trend Vloeren werken wij volgens het principe van de laagste prijsgarantie. Onze vloeren zijn altijd de goedkoopste op de markt. Zijn ze ergens anders voor een vaste en lagere prijs te vinden? Laat ons dit weten, wij passen onze prijs direct aan. Wij staan voor hoge kwaliteit voor een goede prijs, het beste van twee werelden. Uiteraard adviseren wij ook hoe u uw moderne houten vloer goed kunt onderhouden. Bij het leveren van een nieuwe vloer informeren onze experts u altijd, zodat u optimaal kunt genieten van uw moderne houten vloer.

Moderne houten vloer inspiratie

Een houten vloer kan op veel verschillende manier gelegd worden. Laat uw vloer in motief leggen voor een bijzonder effect waarmee u meer uit uw vloer kunt halen. Met een moderne houten vloer zorgt u voor sfeer en warmte in een moderne tijd waarin vooral wit en grijs de boventoon voeren. Met eens strakke afwerking en een gave vloer blijven de moderne lijnen behouden.

Meer weten? Neem contact op

Wilt u meer weten over de houten vloeren van Trend Vloeren, of heeft u vragen over onze service? Neem contact met ons op, onze experts beantwoorden uw vragen graag. Natuurlijk kijken ze samen met u naar de mogelijkheden om tot een oplossing te komen die geschikt is voor uw situatie.

Scroll naar top