Altijd de laagste prijsgarantie!

Oude houten vloer

Een oude houten vloer is een goede keuze als u op zoek bent naar een levende en rustieke vloer. Een oude houten vloer geeft niet alleen een gezellige en warme uitstraling aan uw woning, maar is ook gebruiksvriendelijk en duurzaam. Bij Trend Vloeren hebben we een uitgebreid aanbod van oude houten vloeren van verschillende houtsoorten. Bent u geïnteresseerd in een oude houten vloer? Bekijk ons aanbod en laat u verbazen door de sfeer die een vloer kan creëren. De natuurlijke look wordt al honderden jaren gebruikt en zijn hedendaags nog steeds onverminderd populair. Vind een oude houten vloer die bij u past bij Trend Vloeren.

Uw oude houten vloer leggen

Een oude houten vloer leggen is niet altijd makkelijker dan het leggen van een vloer uit nieuwe vloerdelen. Enerzijds is het hout veel ruwer, in vorm en in afwerking. Hierdoor kan het een uitdaging zijn om de verschillende vloerdelen op elkaar aan te laten sluiten. Anderzijds hoeft u zich minder druk te maken over het beschadigen van het hout, want deze beschadigingen vallen niet in het levendige hout. Laat u het leggen van de vloer liever door een vakman doen? Dan bent u bij Trend Vloeren aan het goede adres. Wij kunnen uw vloeren leveren en leggen. Gaat u de vloer toch zelf leggen? Dan staan wij voor u klaar wanneer u vragen heeft.

Waar moet u op letten?

Bij het kopen van een oude houten vloer zijn er een paar dingen waar u rekening mee moet houden. Hoewel een oude vloer er niet heel gaaf uitziet, is het wel belangrijk om deze goed te onderhouden. Door de vloer te behandelen met olie, lak of hardwax beschermt u het hout tegen verschillende invloeden, zoals vocht en vuil. Zo voorkomt u dat uw vloer gaat krom trekken of beschadigingen optreden die u liever niet heeft. Het voordeel van een oude vloer is dat u hier niet zo kritisch naar hoeft te kijken.

Laat u adviseren

Heeft u interesse in een oude houten vloer? Bekijk het assortiment van Trend Vloeren, hier vindt u verschillende vloeren van variërende houtsoorten. Hoe u deze vloer legt of laat leggen en hoe u de vloer moet onderhouden bespreekt u met onze experts. Neem contact op met TrendVloeren voor professioneel advies. Wij helpen u graag bij het vinden van een oude houten vloer die bij u past.

Scroll naar top