Altijd de laagste prijsgarantie!

Zwart houten vloer

Een zwart houten vloer is een stijlvolle en chique basis voor in huis. Het brengt veel warmte en sfeer in uw woning. Voor een houten vloer van goede kwaliteit bent u bij Trend Vloeren op de juiste plek. We hebben een uitgebreid assortiment zwart houten vloeren. Of u nu een stoere, levendige vloer wilt met opvallende noesten, of een gladde, moderne vloer, bij Trend Vloeren heeft u volop keuze.

Zwart houten vloer kopen

Een zwart houten vloer is perfect om uw woning een chique uitstraling te geven. Zo’n vloer straalt elegantie uit en het zorgt voor een luxe en knus gevoel. Een donkere vloer is goed te combineren met lichte kleuraccenten, zoals bijvoorbeeld met een muur in gebroken wit of zandkleur. Hiermee creëert u een mooi contrast en geeft u een frisse en ruimtelijke uitstraling aan uw huis.

Houten vloer zwart: de basis voor een unieke ruimte

U kunt veel kanten op met een zwart houten vloer. U heeft ontzettend veel keuze uit houtsoorten en afwerkingen. Zoals bijvoorbeeld grenen, laminaat of parket. Maar ook multiplank en eiken behoren tot de mogelijkheden voor een zwarte vloer. Welke houtsoort u kiest hangt af van uw persoonlijke wensen. Wilt u bijvoorbeeld vloerverwarming onder de vloer leggen? Dan is een multiplankvloer (lamelparket) heel geschikt. Door de verschillende lagen in de vloer zal hij niet krimpen of uitzetten. Hierdoor is vloerverwarming geen enkel probleem.

De gewenste afwerking

Voor de afwerkingen van de vloer bestaan ook meerdere opties. Wilt u een strakke en moderne uitstraling aan uw huis geven? Kies er dan voor om de vloer te laten schuren. Hierdoor vallen de noesten in het hout niet meer op en ziet de vloer er nog moderner uit. Een aanvullende afwerking is het aanbrengen van bescherming op de vloer. Dit doet u door de vloer te laten behandelen met lak, was of hardwaxolie. Hiermee verlengt u de levensduur van de vloer, waardoor u er vele jaren van zal genieten.

Kom langs in onze loods of bestel online

Voor een zwart houten vloer van de beste houtkwaliteit bent u bij Trend Vloeren aan het juiste adres. Al onze houtsoorten kopen wij zelf in vanuit Frankrijk. Vervolgens bewerken we het hout zelf. Op deze manier zien we toe op de juiste houtkwaliteit en kunnen we de prijs voor u laag houden. Bent u benieuwd naar onze zwart houten vloeren? Bekijk het assortiment op de website of kom langs in onze loods in ’t Goy. Heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem contact met ons op via 030-2145298. We helpen u graag met het uitkiezen van een nieuwe houten vloer! 

Scroll naar top