Altijd de laagste prijsgarantie!

Lamelparket Rotterdam

Lamelparket Rotterdam

Een multiplank-vloer (vaak ook lamelparket of duoplank genoemd) is een houten vloer met een onderlaag van multiplex en een massief eikenhouten toplaag. Bent u op zoek naar een goedkope lamelparketvloer voor uw woning in Rotterdam, dan heeft TrendVloeren een breed assortiment met verschillende kwaliteiten tegen de allerbeste prijs. Onze showroom ligt op slechts 60 km – drie kwartier rijden – van Rotterdam vandaan. U bent welkom om langs te komen!

De kenmerken van lamelparket Rotterdam

Een van de belangrijkste kenmerken van lamelparket, is het feit dat de vloer naadloos gelegd kan worden. De vloer werkt namelijk nauwelijks onder invloed van temperatuur en vocht. Dit is te danken aan de samenstelling van de planken: de multiplex onderlagen zijn kruislings met elkaar verlijmd. Daarbovenop is de eikenhouten toplaag gelijmd. Dit maakt lamelparket minder gevoelig voor krimpen of uitzetten dan massief houten vloeren, waardoor de planken heel strak tegen elkaar zullen blijven liggen. Zeker als er bij het plaatsen van de vloeren parketveren gebruikt worden.

Zo’n vlakke, houten vloer is makkelijk in onderhoud. Lamelparket heeft daarnaast een lage warmteweerstand: ideaal wanneer u vloerverwarming en/ of vloerkoeling heeft in uw woning in Rotterdam laat aanbrengen. Tot slot kan de vloer eenvoudig zwevend gelegd worden. Zo kan hij makkelijk verhuisd worden naar een volgende woning. Veel huurwoningen in Rotterdam krijgen daarom lamelparket.

Lamelparket van eikenhout voor uw woning in Rotterdam

TrendVloeren heeft verschillende soorten lamelparket in het assortiment: topkwaliteit tegen een lage prijs. Allemaal hebben de planken een eikenhouten toplaag die op een onderlaag van houten lamellen of multiplex zijn verlijmd. Het verschil tussen het ene lamelparket en het andere, is het type eikenhout. Zo heeft de ene eikensoort meer noesten dan de andere. Wat u kiest? Dat is een kwestie van smaak. Noesten geven een robuuste, karakteristieke look, maar minder noesten maken de vloer rustiek.

Lamelparket afwerken: wat kiest u?

De uiteindelijke uitstraling kunt u bovendien nog beïnvloeden door de manier waarop u de toplaag afwerkt. Zo kunt u de vloer oliën: in kleur of juist transparant. Merkt u dat er na enkele jaren wat kale plekken ontstaan door het lopen, dan kunt u de vloer gewoon intensief reinigen en weer opnieuw oliën. Hierdoor blijft de volledige dikte van de toplaag intact en kunt u jarenlang plezier van uw vloer ervaren. Is uw smaak veranderd en wilt u een andere look? Dan kunt u de vloer schuren om er een andere kleur op aan te kunnen brengen. Dat laatste is vooral handig als u uw lamelparket vloer in een nieuwe woning in Rotterdam wilt leggen, waarin u kiest voor een andere uitstraling.

Vragen of een afspraak maken?

‘t Goy, behorend tot de gemeente Houten, ligt op 60 km afstand van Rotterdam vandaan. Het is een dorpje net onder Utrecht. TrendVloeren heeft al veel mensen uit Rotterdam blij mogen maken met een goedkope lamelparket-vloer. Professionele vloerleggers komen graag bij u thuis om de vloer voor u te leggen. Bovendien kunnen zij ook de verdere afwerking, plinten of profielen verzorgen. Wat u zelf of door ons wilt laten doen, kunt u zelf bepalen. Overleg gerust de mogelijkheden!

Scroll naar top