Altijd de laagste prijsgarantie!

Wit lamelparket

Wit lamelparket

Met wit lamelparket geeft u uw woning een ruimtelijke, lichte uitstraling. Door de lichte kleur creëert u een ruimtelijke gevoel in uw huis. Uw woning lijkt er zelfs ruimer door. Het fijne aan wit lamelparket is dat dit type vloer uit meerdere lagen bestaat. Dit maakt het parket ideaal in combinatie met vloerverwarming, omdat de vloer vrijwel niet krimpt en uitzet. Bent u benieuwd naar het aanbod van TrendVloeren? Bekijk ons assortiment in de online shop of bezoek onze loods. We denken graag met u mee!

wit lamelparket

Wit lamelparket kopen

Wit lamelparket is ontzettend stijlvol. Het is dan ook niet voor niets dat deze parketkleur steeds populairder wordt. Kenmerkend aan lamelparket is dat deze qua uiterlijk identiek is aan een massieve vloer. Aan het oppervlak is het materiaal niet te onderscheiden van eikenhout. Maar wat zijn dan precies de verschillen tussen deze vloeren? Het grootste verschil is dat een massieve vloer uit één stuk hout bestaat. Lamelparket bestaat daarentegen uit meerdere lagen. Het belangrijkste voordeel van deze verschillende lagen is dat de vloer hierdoor vrijwel niet werkt. Met andere woorden: uitzetten en krimpen gebeurt vrijwel niet. U begrijpt het al: wit lamelparket is niet alleen stijlvol, het is ook nog eens heel gebruiksvriendelijk. Zo is ons witte lamelparket uitstekend te combineren met vloerverwarming. De bovenste vloerlaag geeft geleidelijk warmte af, waardoor uw woning op een gelijkmatige manier wordt verwarmd. Met lamelparket zijn koude voeten dus verleden tijd! 

Een ruimtelijke uitstraling

Wit lamelparket komt goed tot zijn recht in verschillende interieurs. Zowel in een landelijke, moderne en industriële woning doet hij het goed. En wat dacht u van de marine look? De lichte kleur van het parket maakt deze woonstijl helemaal compleet. Vindt u een witte vloer wel mooi, maar nét iets te wit? Denk er dan eens aan om wit lamelparket te combineren met een mooi vloerkleed. Een grijs hoogpolig vloerkleed combineert er bijvoorbeeld heel goed mee. Liever een andere kleur parket? Neem dan eens een kijkje in onze online shop. Zoals u ziet heeft u de keuze uit diverse varianten. Er is altijd wel een houten vloer bij de bij uw wensen past!

Kom langs in de loods of bestel in onze shop

Bent u benieuwd naar ons assortiment en de mogelijkheden? Kom dan eens langs in onze loods in ’t Goy en bewonder onze vloeren in het echt. We zijn benieuwd naar uw wensen en nemen graag de verschillende mogelijkheden met u door. Heeft u uw keuze al gemaakt in onze webshop? Plaats dan eenvoudig een bestelling via onze website. Heeft u vragen over ons assortiment? Schroom dan niet om ons te bellen of mailen, we helpen u graag verder!

Scroll naar top