Altijd de laagste prijsgarantie!

Multiplank den Haag

Het is een van de meest gelegde en meest geliefde houten vloeren in Den Haag en omstreken: de multiplank. Niet alleen door het duurzame karakter van het hout en gemak in onderhoud, maar vooral ook door de ongeëvenaarde charme van de multiplank zelf. Multiplanken zijn verkrijgbaar als massief houten vloeren van grenen of eiken, maar ook als lamelparket of multiplanken met een massief eiken toplaag. Dit zorgt voor een solide, zeer elegante look. Uiteraard tegen een betaalbare prijs: bent u op zoek naar een goedkope multiplank, kom dan eens kijken in onze showroom in ‘t Goy – slechts 45 minuten rijden vanaf Den Haag.

De uitstraling van een multiplank voor woningen in Den Haag

Doordat een multiplank van massief hout of een massieve toplaag heeft, vaak eikenhout, kan de vloer op verschillende manieren gelegd en afgewerkt worden. Het is zelfs mogelijk om een nieuwe multiplank een authentieke, doorleefde uitstraling te geven die in de karakteristieke woningen in Den Haag prachtig tot zijn recht komt. Door het eikenhout te laten roken, krijgt de vloer namelijk een bijzondere, grijzige finish. In combinatie met een glanzende lak, leidt dit tot een buitengewoon mooi resultaat. Daarnaast kunt u het hout na het leggen afwerken met een olie of hardwaxolie. Deze olie kan eveneens een subtiele tint hebben. Zo creëert u zelf de look die bij uw woning past.

Multiplank laten leggen in Den Haag

We raden in elk geval aan om de vloer door professionele vloerleggers te laten leggen. Parket is geen doe-het-zelf-oplossing: er is kennis van het materiaal en van de legtechniek nodig om te zorgen dat u op lange termijn kunt genieten van het resultaat. We kunnen u met echte vakmensen in contact brengen; zij hebben al veel multiplanken in Den Haag mogen leggen en helpen ook u hier graag bij. Het is mogelijk om hier flexibele afspraken over te maken; u kunt er eventueel ook voor kiezen om de afwerking zelf voor uw rekening te nemen. We houden hierbij rekening met uw persoonlijke wensen en budget. Vraag daarom gerust naar onze legservice.

Multiplank Den Haag kopen

De meeste multiplanken worden vast op een ondervloer bevestigd, die op zijn beurt stevig aan de constructievloer is verankerd. Hierdoor kan het hout geen kant op en ontstaan er geen kieren. Dit maakt de vloer nog makkelijker om af te lakken en in het dagelijks leven goed te onderhouden. Toch is deze vaste verlijming geen vereiste; los leggen is ook een mogelijkheid. Lamelparket of multiplanken lenen zich hier uitstekend voor, doordat deze vloeren nauwelijks ‘werken’. In combinatie met parketveren krijgt u daardoor een heel strakke, gladde vloer.

Hoewel het hout dus niet snel zal krimpen of uitzetten, raden we evengoed aan om een luchtbevochtiger te gebruiken voor een stabiele luchtvochtigheid (tussen de 50 en 65%). Hout neemt de temperatuur van de omgeving aan en staat de warmte langzaam af. Behalve een warm uiterlijk, voelt een multiplank dus ook warm aan. Ideaal voor uw woonkamer of slaapkamers. Bovendien kan multiplank of lamelparket goed over vloerverwarming worden gelegd; dit zal geen nadelige gevolgen voor het hout hebben.

Vragen of een afspraak maken?

‘t Goy is centraal gelegen in de provincie Utrecht, net onder de stad zelf. Op slechts 60 km afstand – drie kwartier rijden – vindt u de goedkoopste multiplanken voor Den Haag. TrendVloeren koopt al het hout grootschalig en bovendien rechtstreeks bij zagerijen in Frankrijk in. Dit hout verwerken we vervolgens in de schaverij. Dit maakt dat we de prijs laag kunnen houden. We geven u zelfs de laagste prijsgarantie op multiplanken. Zo weet u zeker dat u niet te duur uit bent en uitstekende, Europese kwaliteit in uw Haagse huis haalt!

Scroll naar top