Altijd de laagste prijsgarantie!

Multiplank Rotterdam

Een multiplank is met recht een van de mooiste vloeren die u in uw woning kunt laten leggen. De chique uitstraling van deze houten vloer is ongekend. Multiplank kan van verschillende houtsoorten worden gemaakt die eventueel met elkaar kunnen worden gecombineerd. De meest gelegde multiplank in Rotterdam is echter gemaakt van eikenhout. Dit kan zowel een massief hout als een multiplank of lamelparket-vloer zijn.

De kenmerken van een multiplank Rotterdam

Een multiplank wordt vaak vast op een ondervloer wordt bevestigd. Deze ondervloer wordt stevig op de constructievloer vastgemaakt. Echter, deze vaste verlijming is geen vereiste; los leggen is mogelijk. Wanneer u kiest voor lamelparket of multiplanken of wanneer u parketveren gebruikt, minimaliseert u de natuurlijke werking van het hout.

Als u een multiplank wilt in uw woning in Rotterdam, kunt u ervan op aan dat deze altijd strak en helemaal glad ligt. Wordt de vloer vervolgens met een lak afgewerkt, dan is deze vloer meteen heel onderhoudsvriendelijk. Massief hout, maar ook de massieve toplaag van een goede kwaliteit lamelparket kan verschillende keren helemaal geschuurd en opnieuw afgewerkt worden. Daardoor is een multiplank ontzettend duurzaam en gaat hij minimaal een leven lang mee.

Leggen en afwerken van een multiplank in Rotterdam

Wanneer u een multiplank in uw woning in Rotterdam wilt laten leggen, raden we altijd aan om dit door ervaren parketleggers te laten doen. TrendVloeren legt deze vloeren zelf niet, maar kan u in contact brengen met de beste experts uit het vak. Zij nemen deze lastige klus uit handen en zorgen voor een prachtig resultaat waar u jarenlang plezier van heeft.

Na het leggen wordt de vloer gelakt, in de olie gezet of met een hardwaxolie behandeld. Een Frans eiken vloer kan bovendien door het looizuurgehalte gerookt worden, iets wat vooraf bij ons in de schaverij gebeurt. Dit geeft uw vloer een prachtige, sleetse uitstraling. Afgewerkt met een hardwaxolie, krijgt een gerookte vloer een authentieke finish.

Vragen of een afspraak maken

Voor de goedkoopste multiplanken moet u bij TrendVloeren in ‘t Goy zijn. Op slechts 60 km, drie kwartier rijden, vindt u hier onze showroom. TrendVloeren geeft de laagste prijsgarantie op alle vloeren, waaronder de multiplank of lamelparket-vloer die u wellicht in Rotterdam wilt laten leggen. Deze prijzen kunnen wij hanteren doordat wij het hout, voornamelijk voorzien van het PEFC-keurmerk, rechtstreeks en grootschalig inkopen in Frankrijk. Deze planken worden vervolgens in de schaverij verwerkt. Hier werken ervaren vakmensen samen met mensen met een lichte beperking met plezier aan de vloer die mogelijk uw woning gaat sieren.

Scroll naar top