Altijd de laagste prijsgarantie!

Multiplank Utrecht

Het grootste assortiment en de goedkoopste prijs voor Multiplanken: als u uw woning of pand in Utrecht een karakteristieke uitstraling wilt geven, weet u dat u bij TrendVloeren moet zijn. Op amper 5 km bij Utrecht vandaan, vindt u in het dorpje ‘t Goy onze showroom waar we u prachtige, massief houten vloeren van grenen en eiken kunnen laten zien. Hier treft u ook prachtig lamelparket of multiplanken met een eikenhouten toplaag. Beslist een autorit van tien minuten waard!

Een Multiplank voor uw woning in Utrecht? Een warme keuze.

Hout is een natuurproduct. Alleen al daarom straalt een Multiplank warmte uit. Niet alleen omdat de vloer een ongekende charme bevat die u op uw eigen manier kunt beïnvloeden door de manier van afwerken, maar ook omdat hout letterlijk de warmte van de omgeving aanneemt. Met de wisselvallige temperaturen in ons land is dit een heel prettig gegeven; de vloer van uw woonkamer en slaapkamers voelen hierdoor altijd prettig aan en geeft langzaam warmte af. Zeker wanneer u er een vloerverwarming onder legt.

Het leggen van Multiplank in Utrecht

Het leggen van Multiplanken is werk voor een vakman. Er is immers kennis van het materiaal en de legtechniek nodig om te zorgen dat de vloer op lange termijn mooi blijft. TrendVloeren legt de vloeren niet zelf, maar onze legservice kan u in contact brengen met vakkundige vloerenleggers. Zij hebben al talloze Multiplanken in Utrecht mogen leggen, waar zij al veel mensen blij mee hebben gemaakt.

Zij bevestigen de vloer veelal op een ondervloer, die op zijn beurt stevig wordt verankerd op de constructievloer. Vast leggen is een van de manieren om te garanderen dat het hout nauwelijks zal krimpen of uitzetten; de constructievloer oefent enorme kracht uit op het hout en zorgt dat de vloer perfect blijft liggen. Toch is dit geen vereiste. Los leggen kan ook. Lamelparket, ofwel multiplanken, zijn zodanig gefabriceerd dat ze nauwelijks ‘werken’ en daardoor stabiel blijven – ook als ze niet verlijmd worden. In combinatie met parketveren blijft de hele vloer dan glad en strak liggen.

Vragen of een afspraak maken?

Als u op zoek bent naar een warme, elegante én goedkope Multiplank voor uw vloer in Utrecht, nodigen we u van harte uit om ons assortiment te komen bewonderen in de showroom van TrendVloeren. Deze is bij wijze van spreken bij u om de hoek – op slechts 5 km onder Utrecht. We geven u hier de laagste prijsgarantie. Deze lage prijs kunnen we bieden doordat we het hout direct en op grote schaal inkopen in Frankrijk. Hout dat bovendien grotendeels PEFC-gecertificeerd is en dus een verantwoord bosbeheer garandeert. Daarna bewerken wij het zelf in de schaverij. Zo waarborgen we de kwaliteit en kunnen we u optimaal laten genieten van een prachtige, massief houten vloer.

Scroll naar top