Altijd de laagste prijsgarantie!

Gerookt eiken lamelparket

Gerookt eiken lamelparket

Met gerookt eiken lamelparket creëert uw een karakteristiek en unieke uitstraling in uw woning. Door het roken van de vloer krijgt deze namelijk een verouderd, vintage dessin. Alsof er al jarenlang op de vloer wordt geleefd. Een heel authentieke look dus! Het fijne aan gerookt eiken lamelparket is dat de vloer bestaat uit verschillende lagen. Hierdoor is de vloer ideaal in combinatie met vloerverwarming. De vloer werkt hierdoor namelijk maar minimaal. Benieuwd naar de mogelijkheden voor gerookt eiken lamelparket? Bekijk het assortiment van TrendVloeren in de website of kom langs in onze loods. We adviseren u graag!

 
gerookt eiken vloer

Gerookt eiken lamelparket kopen

De reden waarom veel mensen voor gerookt eiken lamelparket kiezen, is dat het uiterlijk identiek is aan een massief eiken vloer. Het verschil is echter dat een massieve vloer is opgebouwd uit één laag hout en een lamelvloer uit meerdere lagen. Het voordeel van deze lagen is dat de vloer vrijwel niet krimpt of uitzet. Hierdoor is de vloer uitstekend te combineren met vloerverwarming. De bovenste laag van de vloer geeft geleidelijk warmte af in uw woning, waardoor er geen grote temperatuurschommelingen ontstaan. Ook goed om te weten: gerookt eiken lamelparket is een voordelige keuze! Dit type vloer verschilt flink van prijs met massieve vloeren. Wél biedt een lamelvloer de uitstraling van een massieve vloer. Dat maakt een lamelvloer het ideale alternatief voor een massief eiken vloer.

    No posts found!

Een uniek dessin

Hierboven las u al dat u met gerookt eiken lamelparket een karakteristieke, vintage sfeer in uw woning creëert. De vloer is goed te combineren met diverse interieurstijlen. Zowel in een landelijke woning als in een klassieke woning komt deze vloer prachtig tot zijn recht. En wat dacht u van de industriële look? Ook daar leent een gerookt eiken parketvloer zich uitstekend voor. De kleur van het parket is overigens verschillend per vloer. Dit komt doordat elk type eikenhout anders reageert op de ammoniakbehandeling. De reden hiervoor is dat het looizuurgehalte per type eikenhout verschillend is. En dat is eigenlijk alleen maar fijn, want hierdoor kunt u de kleur kiezen die ú het mooist vindt.

Verlijmd of zwevend

Onze lamelparketvloeren zijn zowel vast verlijmd en zwevend te leggen. Wat de beste keuze is, hangt volledig af van uw wensen. Het voordeel van vast verlijmen is dat de vloer één wordt met de vloer. Hierdoor voelt deze heel kwalitatief en robuust aan, ook al is de vloer wat dunner. Het voordeel van zwevend leggen is dat de vloer eenvoudig te verhuizen is. Vooral in huurwoningen is dit ideaal. Gaat u verhuizen en wilt u uw vloer meenemen? Dit kan heel eenvoudig. 

Kom langs in de loods of bestel in onze shop

Bent u benieuwd naar de verschillende soorten lamelparket van TrendVloeren? Neem dan eens een kijkje in onze online shop. We bieden niet alleen lamelvloeren aan, maar ook voor massief eikenhout en grenen kunt u bij ons terecht. Heeft u uw favoriete vloer gevonden? Bestel deze dan gemakkelijk online via de shop. Wilt u ons assortiment in het echt kijken en kunt u wel wat advies gebruiken? Dan nodigen we u graag uit in onze loods in ’t Goy. Heeft u vragen? Bel of mail ons. We helpen u graag verder met het uitkiezen van een mooie vloer. 

Scroll naar top