Altijd de laagste prijsgarantie!

Nu ook mogelijk

Bezoek op afspraak

regarding the Coronavirus

Deze optie is geheel vrijblijvend. U bent ook altijd welkom om zonder afspraak binnen te lopen bij een van onze vestigingen.

Houten vloeren

Het natuurlijke materiaal, de warme uitstraling… een houten vloer past eigenlijk wel in elk interieur. Als je kiest voor een houten vloer, zet je meteen een bepaalde sfeer neer. Uiteraard kun je hierin variëren door een bepaalde kleur of de stijl van het hout te kiezen. Bent u op zoek naar iets specifieks of wilt u graag oriënteren? Kom gerust naar Trend Vloeren in ’t Goy. Daar bieden wij u een breed scala aan mogelijkheden: van massief houten vloeren tot de populaire multiplank vloeren, ook wel duoplank genoemd. Welke houten vloer u ook kiest, bij Trend Vloeren bent u altijd verzekerd van vakmanschap en hoge kwaliteit.

Diverse houten vloeren

Trend Vloeren biedt eiken en grenen vloeren, die stuk voor stuk een eigen stijl of afwerking hebben. Van vloeren met een rustieke uitstraling tot vloeren met een speelse look. Van licht hout tot donker hout. Bovendien bieden we u vloeren in kleurschakeringen van klassiek bruin en klassiek zwart tot modern wit en trendy grijs. U vertelt uw wensen en welke uitstraling u de ruimte wilt geven, en dan helpen we u om een passende houten vloer hierbij te vinden: van modern tot romantisch, van klassiek tot landelijk. Wilt u een houten vloer over vloerverwarming leggen? Dat is geen enkel probleem met onze dunne houten vloeren.

Een houten vloer is zeer geschikt om te gebruiken in de woonkamer, slaapkamerkeuken of zelfs badkamer. Een houten vloer geeft extra karakter aan een kamer. Bovendien zorgt een houten vloer voor goede isolatie. Kiest u voor oudeantieke houten vloer of juist een moderne houten vloer? De mogelijkheden zijn onbeperkt. Het voordeel van een houten vloer is dat deze eenvoudig te bewerken is. Zelfs een complete renovatie hoeft niet veel moeite te kosten, doordat u de bovenste laag van het hout kunt schuren en de nieuwe laag direct kunt bewerken.

Altijd laagste prijsgarantie

Trend Vloeren biedt de laagste prijsgarantie én kwaliteit van het hoogste niveau. Onze houten planken kopen we in rechtstreeks in bij zagerijen, voornamelijk in Frankrijk. Doordat wij het hout zelf schaven, kunnen we de kwaliteit waarborgen en de prijs laag houden. Bijna al het hout in ons assortiment beschikt over een PEFC-keurmerk; zo weten we dat er verantwoord met de bossen wordt omgegaan.

Waarom houten vloer kopen?

Leggen van een houten vloer

Bij houten vloerdelen of houten planken is een goede afwerking van groot belang. Het verschilt per situatie of de vloer gemakkelijk te leggen is. Ook de omstandigheden in de ruimte spelen hierin mee. Vergeet het plaatsen van de plinten niet! Wanneer doet u dit zelf en wanneer schakelt u een professionele vloerenlegger in? 

Een zwevende houten vloer leggen kunnen veel mensen vaak prima zelf. Toch kiezen veel mensen ervoor om dit aan professionele vloerenleggers over te laten. Zij kunnen dit snel, vakkundig en kennen de materialen. Met onze legservice spreekt u af wat de parketteurs wel en niet voor u doen, zodat u een deel van het werk eventueel kan doen. Een vloer vol verlijmen aan de ondervloer is daarentegen een stuk lastiger. Daarvoor raden wij u altijd aan om het aan een professional over te laten. Zo bent u ervan verzekerd dat uw vloer op de juiste manier afgewerkt wordt. Denk ook aan de geluidsisolatie om te voorkomen dat uw onderburen gaan klagen over krakende vloeren.

Onderhouden van een houten vloer

Om uw houten vloer in goede conditie te houden, dient u deze goed te onderhouden. De levensduur van uw houten vloer kan aanzienlijk verlengd worden door de vloer regelmatig schoon te maken. De vloer eenmaal of enkele malen per week dweilen doet al wonderen. Gebruik altijd een schoonmaakmiddel van hetzelfde merk als de afwerking van uw vloer. U kunt kiezen uit verschillende afwerkingen, zoals lak, hardwaxolie en olie. Reinig uw houten vloer met onderhoudsolie of schuur de vloer als u te maken heeft met krassen in uw vloer. Houd ook de luchtvochtigheid in de gaten om problemen door uitzetten en krimpen te voorkomen.

trendvloeren-houten-vloer

Houten vloeren in...

Vragen of een afspraak maken?

Een scherpe prijs en de beste kwaliteit; we begrijpen dat deze voorwaarden doorslaggevend zijn bij uw keuze voor een vloer. Daarvoor kunt u bij ons terecht. We nodigen u graag uit in onze showroom om een goede indruk te krijgen van het assortiment. Hier leggen we u de mogelijkheden meteen uit. Wilt u graag meer weten over de legservice van Trend Vloeren? Neem vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Scroll naar top