Altijd de laagste prijsgarantie!

Nu ook mogelijk

Bezoek op afspraak

regarding the Coronavirus

Deze optie is geheel vrijblijvend. U bent ook altijd welkom om zonder afspraak binnen te lopen bij een van onze vestigingen.

Legservice

Vloeren leggen

Een houten vloer die niet goed gelegd en afgewerkt is, kan veel ongemak veroorzaken. Als de vloer bijvoorbeeld niet vlak ligt, ziet hij er niet zo mooi uit en als er geen goede ondervloer is gekozen, klinkt de vloer te hol. Om over kraken nog maar niet te spreken. Het voorkomen van dergelijke ongemakken vergt aandacht. De ene vloer is gemakkelijker te leggen dan de andere. Ook de omstandigheden van de ruimte kunnen meespelen in het leggemak.

Trend Vloeren kan u in contact brengen met professionele vloerenleggers die uw vloer snel en vakkundig bij u kunnen komen plaatsen. Graag informeren wij u over de mogelijkheden en de kosten hiervan.

Legservice van Trend Vloeren

Een echte parketvloer is een van de moeilijkste vloeren om te leggen. Wij raden u dan ook altijd aan om dit door een vakman te laten doen. Hij kent het materiaal en weet precies hoe de vloer het mooist tot zijn recht komt. U kunt zelf met onze legservice overleggen wat deze parketteurs wel en niet voor u doen. Zo kunt u bijvoorbeeld ervoor kiezen om de ondervloer zelf te leggen en ook de afwerking voor eigen rekening te nemen.

En vloer zwevend leggen

Een vloer die zwevend wordt gelegd, dus niet vastgemaakt aan de constructievloer, hoeft niet per se door een professional gelegd te worden. Deze vloeren kunt u prima zelf leggen. Toch kunnen er tal van redenen zijn waarom u liever gebruik maakt van een legbedrijf. Professionele vloerenleggers doen dit werk sneller en vakkundiger. Ze kennen het materiaal en weten hoe bepaalde materialen gebruikt moet worden. Het laten leggen van uw vloer scheelt dus tijd en arbeid. Mocht er toch een legfout gemaakt worden, dan bent u daar niet verantwoordelijk voor en lost de vloerenlegger het probleem voor u op.

Advies nodig? Neem contact op

U kunt precies afspreken wat wel en niet tot de werkzaamheden behoort. Hier zijn de parketteurs flexibel in, mocht u van gedachte veranderen. Wanneer u ervoor kiest om uw vloer door professionals te laten leggen, geven ze u graag ter plekke advies. Wij brengen u met plezier in contact met de beste deskundigen in uw omgeving.

Scroll naar top