Altijd de laagste prijsgarantie!

Nu ook mogelijk

Bezoek op afspraak

regarding the Coronavirus

Deze optie is geheel vrijblijvend. U bent ook altijd welkom om zonder afspraak binnen te lopen bij een van onze vestigingen.

Visgraat vloeren

Op zoek naar een schitterende rustiek eiken visgraatvloer? Deze klassieke en levendige eiken visgraat vloer die vroeger veel gebruikt werd, is weer helemaal “hot”. Vele eeuwen terug werd deze vorm van vloeren leggen al toegepast, een rustiek eiken multiplank visgraatvloer zorgt voor sfeer en karakter in uw woning. In ieder interieur is een eiken multiplank visgraat vloer de eyecatcher van elke ruimte. TrendVloeren levert diverse eiken houten visgraat vloeren en daarnaast kan het ook in dit prachtige patroon door Trendvloeren bij u thuis of op het werk gelegd worden.

Waar bestaat een visgraat vloer uit?

Een eiken multiplank visgraat vloer bestaat uit een toplaag eikenhout welke watervast is verlijmd op een multiplex onderlaag, hierdoor “werkt” de vloer nauwelijks meer, deze vloerdelen worden tegen elkaar aan geplaats onder een hoek van 90 graden. Deze eiken visgraat vloeren leveren wij in verschillende breedtes, diktes en lengtes en kunnen in 1000 en 1 kleuren worden afgewerkt en hiernaast ook voor u gerookt worden. Ook is een eiken visgraatvloer mogelijk in combinatie met vloerverwarming.

  • visgraat-vloer-eiken-rustiek
  • Visgraat rustiek

Eigentijdse uitstraling met visgraat vloeren

Een visgraat parketvloer is prachtig en kan dit blijven door juist onderhoud. Daarom is het belangrijk dat de visgraatvloer goed afgewerkt wordt en met de tijd juist onderhoud krijgt ook hier voor lever TrendVloeren de juiste onderhoudsmiddelen welke zowel in onze winkel afgehaald kunnen worden als mede per post aan u verzonden kunnen gaan worden.

Door onze grote inkoop nu tijdelijk extra scherp geprijsd en gratis te reserveren voor latere afname!

Beschikbare maten

Deze prachtige A/B rustiek eiken visgraat multiplank vloer hebben wij in de breedte maat 12,5 x 62,5 cm

PEFC Keurmerk

Al het hout voor de massief eiken en grenen vloeren wordt rechtstreeks uit Frankrijk geïmporteerd bij zagerijen die volgens de internationale voorwaarden van het PEFC – Programme for the Endorsement of Forest Certification – werken. Het is een keurmerk voor duurzaam, verantwoord bosbeheer maar het stelt ook eisen aan bijvoorbeeld de sociale arbeidsnormen.

Scroll naar top