Altijd de laagste prijsgarantie!

Wit houten vloer

Een wit houten vloer is een prachtige neutrale basis voor een woning. Naast de moderne en neutrale uitstraling van deze vloer, brengt een witte vloer veel rust in de ruimte. Daarnaast zorgt het voor een ruimtelijk gevoel. Trend Vloeren heeft een uitgebreid assortiment wit houten vloeren. Ze zijn er in meerdere houtsoorten en dessins. Er is dus altijd wel een vloer die bij uw woonwens past! Wat uw stijl ook is, voor een goede houten vloer bent u bij ons aan het juiste adres.

Witte houten vloer kopen

Een wit houten vloer is een rustige basis voor een minimalistisch en modern interieur. Een voordeel aan een witte vloer is dat de ruimte er meteen een stuk ruimer uitziet. Een lichte vloer zorgt namelijk voor veel licht in de ruimte. Een wit houten vloer is mooi te combineren met andere lichte, neutrale meubels, maar ook met bruin of zwarte meubels is een witte vloer prachtig. Dit geeft namelijk een mooi contrasterend effect, wat alles mooi in balans houdt

Houten vloer wit: ruimtelijke uitstraling

Met een wit houten vloer kunt u veel kanten op. Gaat u voor een minimalistische uitstraling of gaat u voor dat landelijke gevoel in huis? Om het gewenste effect te bereiken zijn er meerdere houtsoorten en afwerkingen. Eikenhout, parket en grenen zijn daar mooie voorbeelden van. Maar ook voor laminaat, multiplank en visgraatvloeren bent u bij ons aan het goede adres.

Een goede afwerking

Nadat u de gewenste vloer hebt gekozen begint het eigenlijk past. De afwerkingen bepaalt voor een groot deel de uitstraling van de vloer. Hiervoor zijn verschillende opties mogelijk. Gaat u voor een minimalistische look? Dan is het een goed idee om de vloer te laten schuren. Dit zorgt voor een kalm effect. Wilt u extra lang van de houten vloer genieten? Dan is het verstandig om een beschermlaag op de vloer aan te brengen. U kunt de vloer helemaal naar wens laten bewerken. Dit gebeurt met was, hardwaxolie of lak.

Kom langs in onze loods of bestel online

Voor het uitkiezen van een houten vloer bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken met de beste houtsoorten uit Frankrijk, die we vervolgens zelf in bewerken. Zo zien we toe op de juiste kwaliteit en houden we de prijs voor u laag. Bent u benieuwd naar onze wit houten vloeren? Bekijk ons assortiment of kom langs in onze loods in ’t Goy. Heeft u vragen op het gebied van vloeren? Neem vrijblijvend contact op via 030-2145298. Wij helpen u graag verder!

Scroll naar top