Altijd de laagste prijsgarantie!

Frans eiken vloer

De meeste eiken vloeren worden van Frans eiken gemaakt. Een Frans eiken vloer wordt gekenmerkt door de sterkte en hardheid. Hierdoor raakt dit type vloer minder snel beschadigd dan andere typen zoals grenenhout. Een Frans eiken vloer heeft een duurzaam karakter en de bijzondere vlamtekening in het hout die uw vloer een speciale uitstraling geven. Trend Vloeren is een expert op het gebied van eiken vloeren, bekijk ons aanbod en laat u verbazen door de mogelijkheden.

Mogelijkheden met Frans eiken vloer

Frans eiken vloer zijn veelzijdig en dat maakt het een ideale vloer voor iemand die een bijzondere vloer in zijn woning wil. Door de vloer te voorzien van lak of olie geef je de vloer een kleur naar wens en transformeert u de uitstraling van de kamer. Bent u na een paar jaar toe aan een nieuwe kleur? Dan kan de vloer geschuurd en opnieuw gelakt worden, waarna u weer vele jaren verder kunt met een als nieuwe vloer. Frans eikenhout raakt niet snel beschadigd door de hardheid die kenmerkend is voor deze houtsoort. Toch kan het hout na een tijdje geleefd ogen. Sommigen vinden dat mooi en willen dat effect juist behouden, waar anderen liever een frisse en nieuwe look prefereren. Bij de eikenhouten vloeren van Trend Vloeren is dat beide geen enkel probleem.

De voordelen

Uw Frans eiken vloer bij Trend Vloeren bestellen levert u een aantal voordelen op. Het hout dat wij gebruiken draagt het PEFC-keurmerk, wat verantwoord bosbeheer garandeert. In onze schaverij werken mensen met een lichte beperking samen met onze professionals met veel toewijding aan de kwaliteit van onze Frans eiken vloeren. Bij Trend Vloeren bent u altijd zeker van de laagste prijs en de hoogste kwaliteit. Onze vloeren gaan levenslang mee, mits deze regelmatig onderhouden worden. Uiteraard voorzien onze professionals u van advies, zodat u de Frans eiken vloer kunt vinden die bij uw past.

Bekijk ons assortiment

Bent u benieuwd naar de verschillende vloeren en de mogelijkheden van Trend Vloeren? We hebben een groot assortiment en veel vloeren zijn direct verkrijgbaar. Bovendien heeft u de mogelijkheid om tussen meer dan 1000 verschillende kleurencombinaties te kiezen. Bekijk ons assortiment en neem contact op als u vragen of specifieke wensen hebt. Wij helpen u graag bij het vinden van een vloer die goed samengaat met uw smaak en het interieur van uw kamer.

Scroll naar top