Altijd de laagste prijsgarantie!

Nu ook mogelijk

Bezoek op afspraak

regarding the Coronavirus

Deze optie is geheel vrijblijvend. U bent ook altijd welkom om zonder afspraak binnen te lopen bij een van onze vestigingen.

Aanbiedingen & Outlet

Diverse houten vloeren

Goedkoop is zeker niet altijd duurkoop. Dat bewijzen we bij Trend Vloeren. Wij staan voor kwaliteit in ons gehele assortiment. Tegelijkertijd bieden we inderdaad goedkope eiken en grenen parketvloeren. Dat komt doordat wij het hout rechtstreeks inkopen in Frankrijk en zelf bewerken in onze schaverij. Zo waarborgen we kwaliteit én een lage prijs.

Goedkope houten vloer

Dat goedkope houten vloeren niet hoeven in te leveren op kwaliteit, bewijzen we bij Trend Vloeren. Het hout dat wij voor onze vloeren gebruiken, is van een degelijke Franse kwaliteit en voorzien van het internationaal erkende PEFC-keurmerk. Dit betekent dat de bossen op een verantwoorde manier beheerd worden

Goedkope grenen vloer

Er zijn meerdere factoren die de prijs van een product bepalen, de kwaliteit is daar slechts een van. Goedkope grenen vloeren hoeven daarom absoluut niet minder goed te zijn. De vloeren van TrendVloeren zijn van een uitstekende kwaliteit en het grenenhout draagt het internationale PEFC-keurmerk

Goedkope eiken vloer

De kwaliteit van vloeren wordt niet altijd door de prijs bepaald. Trend Vloeren bewijst al meer dan 10 jaar dat u met een goedkope eiken vloer niet hoeft in te leveren op stijl, duurzaamheid en alle andere factoren die kwaliteit bepalen. Dit maken we waar door ons hout grootschalig en rechtstreeks in te kopen in Frankrijk, waar al het hout het PEFC-keurmerk krijgt. Vervolgens bewerken wij het hout in onze eigen schaverij: zo borgen we het proces en houden we prijzen laag.

Scroll naar top