Altijd de laagste prijsgarantie!

Goedkope grenen vloer

Er zijn meerdere factoren die de prijs van een product bepalen, de kwaliteit is daar slechts een van. Goedkope grenen vloeren hoeven daarom absoluut niet minder goed te zijn. De vloeren van Trend Vloeren zijn van een uitstekende kwaliteit en het grenenhout draagt het internationale PEFC-keurmerk.

Goedkope grenen vloeren van Trend Vloeren

Trend Vloeren koopt al het grenenhout rechtstreeks en grootschalig in Frankrijk in. Dit leidt ertoe dat wij u de grenen vloeren goedkoop kunnen aanbieden, waarbij u zeker weet dat wij de kwaliteit zelf waarborgen. Het is zelfs zo dat wij deze grenen vloeren tegen dezelfde prijs kunnen wegzetten als een laminaatvloer, die een kunststof toplaag heeft en dus de charme en eigenheid van massief hout mist.

Aanbieding grenen vloer

Een massief grenen vloer heeft de warme en levendige uitstraling die kenmerkend is voor grenenhout. De kleurschakeringen worden veroorzaakt door de noesten en de kleurverschillen tussen het oudere en jongere hout van de boom. Een onbehandelde grenen vloer heeft roodachtige, lange banen in witgeel hout. In de loop der tijd wordt het hout steeds geliger. Echter, de manier waarop u de vloer afwerkt, bepaalt de kleur en de structuur van het hout.

De kenmerken van goedkope grenen vloeren

Grenen is een relatief zachte houtsoort die makkelijk bewerkt en verwerkt kan worden. Het is ook een houtsoort die makkelijk kleine beschadigingen, zoals krasjes en deukjes, oploopt – ongeacht of het om een duurdere of goedkope grenen vloer gaat. Dit geeft de vloer juist een ongekende charme. Het is dus een vloer waarop geleefd mag worden.

Hout neemt de temperatuur van de kamer aan en geeft de warmte langzaam aan de omgeving af. Als u dus besluit om een goedkope grenen vloer aan te schaffen, zult u profiteren van het feit dat hij warm aanvoelt en de ruimte geen grote temperatuurschommelingen kent. Het is daardoor een ideale vloer voor zowel woonkamers als slaapkamers. Bovendien kunt u de vloer verschillende keren helemaal schuren en afwerken. Dit maakt dat een grenen vloer een lange levensduur heeft en een goedkope oplossing voor uw woning is.

Aanbieding grenen vloer bij Trend Vloeren

Een grenen vloer kan op veel manieren worden afgewerkt. U kunt kiezen voor een lak, (kleur)olie of hardwaxolie. Ook worden deze vloeren vaak in een dekkende kleur geschilderd (wit, grijs of zwart bijvoorbeeld). Vraag ons gerust naar de mogelijkheden; wij denken graag met u mee.

Scroll naar top