Altijd de laagste prijsgarantie!

Eiken ondervloer

Ondervloeren zijn er in verschillende varianten. Welk type ondervloer geschikt is voor uw huis, hangt volledig af van uw persoonlijke wensen. Een van de opties voor een ondervloer is een eiken ondervloer. Zo’n eiken ondervloer is een sterke, duurzame vloer die niet snel beschadigd. Een ander voordeel aan eikenhout is dat het een hoog looizuurgehalte heeft. Dit houdt schimmelvorming tegen. En laat dat nu juist belangrijk zijn voor een ondervloer!

Eiken ondervloer kopen

Wanneer u een ondervloer koopt is het belangrijk om rekening te houden met het doel van de ondervloer? Wat voor vloer komt er bijvoorbeeld bovenop? Bij het leggen van een parketvloer van massief houten vloerdelen is een eiken ondervloer vloer een uitstekende keuze. U kunt de bovenste vloerlaag hier namelijk goed op bevestigen. Maar ook voor een vastgelegde multiplankvloer is een eiken ondervloer ideaal. Het biedt een stevige en solide basis. Voor het kopen van een eiken vloer of eiken ondervloer bent u bij Trend Vloeren aan het juiste adres.

    No posts found!

Assortiment eiken ondervloeren

Bij Trend Vloeren hebben we een uitgebreid vloeren assortiment. Zowel voor een afdekvloer als een ondervloer kunt u bij ons terecht. Bent u op zoek naar een nieuwe vloer en wilt u advies hebben over het totaalplaatje? Wij helpen u! Het fijne aan Trend Vloeren is dat u bij ons van laagsteprijsgarantie geniet én profiteert van topkwaliteit vloeren. Bijna al ons hout kopen wij rechtstreeks in vanuit Frankrijk. Vervolgens bewerken we het hout zelf in de zagerij. Op deze manier kunnen we de kwaliteit van onze vloeren waarborgen en de prijs voor u laag houden. Tevens beschikt bijna al het hout uit ons assortiment over een PEFC-keurmerk. Met dit keurmerk zien we erop toe dat er verantwoord met de bossen omgegaan wordt. Milieu en duurzaamheid staat bij ons dan ook hoog in het vaandel.

De eiken ondervloeren van Trend Vloeren

Op het gebied van vloeren is er ontzettend veel mogelijk. Bij Trend Vloeren snappen wij dat dit overweldigend voor u kan zijn. Wij adviseren u dan ook graag over de verschillende mogelijkheden en helpen u graag met het uitzoeken van een nieuwe vloer. Wilt u onze vloeren met eigen ogen bekijken? Schroom dan niet om langs te komen in onze showroom in ’t Goy. Of neem contact met ons op via 030-2145298. We helpen u graag verder! 

Scroll naar top