Altijd de laagste prijsgarantie!

Eiken vloerdelen

De eiken vloer is ontzettend populair als vloerbedekking. En niets voor niets! Hout heeft een duurzame uitstraling met een tijdloos karakter. Hierdoor ontstaat er een knusse en warme sfeer in huis. Trend Vloeren is een uitstekende aanbieder van eiken vloerdelen. Wij hebben zeer veel keuzemogelijkheden en onderscheiden ons door een scherpe prijsstelling.

Deze week €10 p/m2 korting op al onze eiken vloeren en €7,50 p/m2 op al onze grenen vloeren

Eiken is een houtsoort dat zeer geschikt is om te gebruiken in vloer toepassingen. Het hout is veel beter verkrijgbaar dan andere tropische hardhoutsoorten. Daarnaast hangt er een veel gunstiger prijskaartje aan eiken in vergelijking met andere houtsoorten. Daarnaast heeft eiken een aantal andere praktische eigenschappen waardoor deze houtsoort interessant is om te gebruiken als vloerbekleding.

Waarom zou je kiezen voor eiken vloerdelen?

  • Eiken is zeer slijtvast en sterk. Hiermee zijn eiken vloeren uitstekend geschikt voor meerdere doelstellingen en kunt u deze houtsoort ook neerleggen in bedrijven of op andere plekken waar de vloer intensief wordt gebruikt.
  • Massief eiken vloeren kunt u hergebruiken. Een zwevende vloer is relatief makkelijk te verwijderen en op een andere locatie opnieuw neer te leggen.
  • Massief eiken vloeren vragen weinig onderhoud. U kunt de vloer makkelijk schoon houden. Daarnaast zal de vloer levenslang mee gaan door te schuren en in de lak of olie te zetten.
  • Een eiken vloer is tijdloos, maar wel goed te bewerken. U kunt de vloer een volledig ander karakter geven door deze te behandelen.
  • U kunt deze vloeren prima bewerken en zelfs een ander karakter geven. U kunt eikenhout bewerken door te oliën, lakken, roken, logen, borstelen of waxen. Op die manier beïnvloedt u de kleur en uitstraling van het hout.
  • De lage RC-waarde van eikenhout zorgt ervoor dat deze houtsoort geschikt is voor een combinatie met vloerverwarming.
  • Massief eiken vloeren behouden hun waarde. U zou de vloer kunnen doorverkopen als U een woning te koop zet.

Diverse keuzemogelijkheden

De kwaliteit van eiken is uitstekend, ook bij intensief gebruik. Massief eiken vloeren worden daarom ook wel “massieve planken” genoemd. Deze planken zijn verkrijgbaar in diverse vormen. U kunt het eiken bestellen als een lamelparket of als massief houten vloerdelen. Deze verschillende keuzemogelijkheden kunnen aangeboden worden doordat de sterkte en hardheid van het hout uitstekend is.

Eiken vloerdelen uit Frankrijk

Hoewel de beschikbaarheid van eiken uitstekend is, maken we een bewuste keuze om ons hout uit Frankrijk te laten komen. Dit hout heeft een uitstekende kwaliteit waar we volledig achter staan. Daarnaast is dit hout gecertificeerd met het FSC-keurmerk. Dit is een bewijs dat het hout uit duurzaam beheerde bossen komt.

Kom langs in onze loods of bestel online

Daarnaast is het goed te weten dat we het hout zelf bewerken in onze schaverij. Door deze werkzaamheden in eigen beheer te houden kunnen we onze uitstekende kwaliteit waarborgen. In de schaverij werken onze professionals samen met mensen met een lichte beperking. Gezamenlijk werken zij met veel toewijding aan de kwaliteit van de eiken vloeren. Je maakt dus niet alleen een toekomstgerichte maar ook een maatschappelijk verantwoorde keuze als je je eiken vloerdelen bij Trend Vloeren besteld. Bent u benieuwd naar onze producten? Kom langs in de loods of neem contact met ons op via de onderstaande button.

Scroll naar top