Altijd de laagste prijsgarantie!

Donker houten vloer

Een donker houten vloer is een stijlvol basiselement voor uw huis. Voor een kwaliteitsvloer bent u bij Trend Vloeren aan het juiste adres. Bij Trend Vloeren hebben we een breed assortiment aan donker houten vloeren. U kiest de vloer die het beste bij uw wensen past. Gaat u voor een rustige vloer met een beperkt aantal noesten? Of wilt u juist een stoere levendige vloer met grote opvallende noesten? Wat uw wensen ook zijn, voor een kwaliteitsvloer bent u bij TrendVloeren aan het juiste adres.

Donker houten vloer kopen

Een donker houten vloer is de perfecte manier om sfeer in huis te brengen. Het ziet er elegant uit en het zorgt voor een gevoel van luxe. Zo’n type vloer is uitstekend te combineren met accenten in een lichte, neutrale kleur. U creëert er een mooi contrast mee. Een mooi voorbeeld is een donker houten vloer, gecombineerd met een lichte muur. Het brengt een frisse, ruimtelijke sfeer in huis.

Warme uitstraling van een donker houten vloer

U kunt veel kanten op met een donker houten vloer. De keuze uit de verschillende houtsoorten en afwerkingen is breed. U kunt kiezen uit een grene-, parket-, of laminaatvloer. Maar ook een eiken-, multiplank-, of visgraatvloer behoort tot de opties. Welke houtsoort u kiest is geheel afhankelijk van de uistraling die u met de vloer wilt bereiken. Wilt u een vloer die geschikt is voor vloerverwarming? Een multiplankvloer, ook wel lamelparket genoemd, is daarvoor de beste keuze. De vloer bestaat uit verschillende lagen, waardoor deze niet krimpt of uitzet. Zo kunt u de vloer met een gerust hart over uw vloerverwarming leggen.

De gewenste afwerking

De afwerking van een donker houten vloer is bepalend voor de uitstraling van uw woning. Hiervoor bestaan verschillende mogelijkheden. Voor een strakke, moderne uitstraling van de vloer kunt u deze laten schuren. Door de vloer te schuren vallen de noesten minder op, wat bijdraagt aan de moderne uitstraling. Dit zorgt voor rust in uw interieur. Tevens kunt u de vloer voorzien van de juiste bescherming. Laat de vloer bijvoorbeeld behandelen met was, hardwaxolie of lak. Dit draagt bij aan de levensduur van de vloer, waardoor u er jarenlang van kunt genieten.

Kom langs in onze loods of bestel online

Voor een donker houten vloer van uitstekende kwaliteit bent u bij ons aan het juiste adres. Nadat het inkopen van onze houtsoorten uit Frankrijk, bewerken wij het hout zelf. Op deze manier kunnen wij de beste kwaliteit leveren en daarnaast de prijs laag houden. Bent u benieuwd naar ons donker houten vloeren? U bent welkom om langs te komen in onze loods in ’t Goy. Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op via 030-2145298. Wij helpen u graag verder!

Scroll naar top