• Decrease
  • Increase

Goedkope houten vloer

Budget Line Eiken multiplank

€ 20,65 p/m²

ex. BTW en € 25,- incl. BTW

Al onze vloeren zijn rondom voorzien van mes en groef.

Meer informatie

Massief Frans Grenen

€ 6,20 p/m²

ex. BTW en € 7,50- incl. BTW

Al onze vloeren zijn rondom voorzien van mes en groef.

Meer informatie

Eiken Rustiek Ambiance

€ 30,99 p/m²

ex. BTW en € 37,50 incl. BTW

Al onze vloeren zijn rondom voorzien van mes en groef.

Meer informatie

Eiken Rustiek

€ 23,11 p/m²

ex. BTW en € 32,50 incl. BTW

Al onze vloeren zijn rondom voorzien van mes en groef.

Meer informatie

Eiken Robuust

€ 16,80 p/m²

ex. BTW en € 20,- incl. BTW

Al onze vloeren zijn rondom voorzien van mes en groef.

Meer informatie


Goedkope houten vloer

Dat goedkope houten vloeren kunnen samengaan met kwalitatief goede vloeren, bewijzen de houten vloeren van Trendvloeren in ‘t Goy. Het hout dat Trendvloeren voor haar goedkope houten vloeren gebruikt, is van een degelijke Europese kwaliteit en is voorzien van het internationaal erkende PEFC keurmerk. Dit betekent dat de bossen op een verantwoorde manier beheerd worden voor deze goedkope houten vloeren.

Goedkope houten vloeren van Trendvloeren
Trendvloeren in ‘t Goy koopt het hout rechtstreeks en in grote partijen in bij Franse zagerijen. Vervolgens wordt dit hout in de eigen schaverij verder bewerkt. Door de grote inkoop en de eigen productie is het mogelijk goedkope houten vloeren van een volwaardige kwaliteit te maken. Trendvloeren is ervan overtuigd dat nergens in Nederland zulke goedkope houten vloeren van dezelfde kwaliteitsklasse te vinden zijn en zij geven dan ook een laagste prijs garantie op deze goedkope houten vloeren.

Goedkope houten vloer van grenen
Grenen vloeren zijn goedkoper dan eiken vloeren. De grenen goedkope houten vloeren van Trendvloeren in ‘t Goy kunnen qua prijs concurreren met de prijzen voor een laminaatvloer. Dit betekent dat u voor het zelfde geld een echt houten vloer kunt hebben die ook nog eens heel wat jaren meegaat en verschillende keren opnieuw geschuurd en afgewerkt kan worden.
Een goedkope houten vloer van grenen heeft een warme, doorleefde uitstraling en een groot voordeel ten opzichte van een laminaatvloer is dat een houten vloer ook letterlijk veel warmer aanvoelt en bovendien een isolerende werking heeft.

Goedkope houten vloer van eiken
Als u kiest voor een goedkope houten vloer van eiken, kiest u voor een goedkope houten vloer met een klasse uitstraling. Frans eiken – dat Trendvloeren verkoopt – heeft een hoog gehalte aan tanine en kan daarom gerookt worden. De mooie kenmerkende vlamtekening van eiken komt door het roken nog beter uit, ook bij een goedkope houten vloer. Eikenhout is harder dan grenen en er ontstaan minder snel krasjes en andere lichte beschadigingen in een goedkope houten vloer van eiken.

Goedkope houten vloeren, algemeen
Elke massief houten vloer – of het nu een goedkope houten vloer is of een dure – deze kan meerdere keren geschuurd worden. Zo wordt een goedkope houten vloer in dubbel opzicht goedkoop en dat geldt zowel voor een goedkope houten vloer van grenen als voor een goedkope houten vloer van eiken.
Hout heeft de eigenschap bij vocht uit te zetten en bij droogte te krimpen. Dat is bij een goedkope houten vloer van Trendvloeren in ‘t Goy niet anders dan bij duurdere vloeren elders. Het is altijd belangrijk om te zorgen voor een stabiele luchtvochtigheidsgraad tussen 50% en 65%, dit kan met een luchtbevochtiger.

Het leggen van een goedkope houten vloer
Het leggen van een houten vloer is doorgaans goed zelf te doen maar natuurlijk kan TrendVloeren bemiddelen in het leggen van de vloer. Dit kan bij Trendvloeren in ‘t Goy, waar in Nederland de goedkope houten vloer ook moet komen te liggen. Vraagt u vooral naar de mogelijkheden!

© 2015 Trendvloeren in 't Goy | Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van druk-, zet- en prijsfouten