Grijze houten vloer

Grijze houten vloer: een absolute aanrader

Een grijze houten vloer is een vloer met karakter. Het hout geeft een levendig en natuurlijk karakter, terwijl het grijs ervoor zorgt dat u de vloer kunt matchen met andere stijlen. Het grijs past heel goed in een industriële of zelfs moderne omgeving. Door uw houten vloer grijs te laten kleuren, of een grijze houten vloer aan te schaffen, verandert u het aanblik van uw kamer. Trend Vloeren levert houten vloeren die vooraf behandeld zijn, maar u kunt onze vloeren ook zelf behandelen als u dat wilt. Bekijk ons assortiment op de website.

Grijze houten vloer kopen

Een grijze houten vloer kopen doet u bij Trend Vloeren, met onze ruime ervaring met houten vloeren zijn wij in staat om een vloer vinden die past bij u en uw interieur. Onze grijze houten vloeren zijn te verkrijgen in verschillende stijlen. Dit is afhankelijk van de houtsoort die u kiest en de zaagtechniek die gebruikt is om het hout te verwerken. Kiest u voor dosse gezaagd hout? Dan krijgt u bijzondere vlampatronen op de vloer, bij kwartiers gezaagd hout volgt de vloer de groeiringen van het hout. U krijgt dan de evenwijdige lijnen te zien op uw vloer. Bij Trend Vloeren vindt u een grijze houten vloer die volledig naar uw wens is.

Uw vloer leggen

Wanneer u een grijze houten vloer heeft gevonden die u aanspreekt, gaan we over op de voorbereiding. Wilt u een vooraf bewerkte vloer? Dan bespreken we samen de mogelijkheden en behandelen, wanneer gewenst, uw vloer voordat we deze bij u afleveren. Ook het leggen van uw eiken vloer kan door ons uitgevoerd worden. U neemt deze beslissing zelf. Wilt u het leggen helemaal zelf doen? Dat is geen enkel probleem. Heeft u toch een beetje hulp nodig, dan komen onze parketteurs u graag helpen. Moeten onze parketteurs uw vloer volledig leggen? Ook dat is mogelijk.

Nergens goedkoper, beloofd!

Gratis opslag & bezorgservice en zeer korte levertijden!

Ruim aanbod aan afwerkingsproducten

Duidelijke leginstructies voor de zelfleggers

Neem vandaag nog contact op

Heeft u interesse in een grijze houten vloer? Bij Trend Vloeren vindt u een vloer die bij u past voor de laagste prijs. Wij staan voor hoogstaande kwaliteit en een goede service. Heeft u vragen over de verschillende houtsoorten, het leggen van de vloer of het onderhouden van uw nieuwe vloer? Neem contact op met ons, wij helpen u graag verder. Kom ook eens in onze showroom langs, daar kunt u onze vloeren zelf even bekijken.

Scroll naar top