Altijd de laagste prijsgarantie!

Eiken vloer Den Haag

Van alle massief houten vloeren die u in uw woning in Den haag kunt laten leggen, zijn grenen en eiken de meest populaire. Dat is onder andere te danken aan het feit dat houten vloeren heel duurzaam zijn én een warme, natuurlijke uitstraling hebben. Een eiken vloer geeft uw woning in Den Haag een ongeëvenaard cachet. Kies uw eigen stijl; robuuste of juist elegant. Dankzij de grote diversiteit aan afwerkingsmogelijkheden, helpen we u om een vloer te kiezen die bij u past.

Wat zijn de kenmerken van een eiken vloer Den Haag?

Een eiken vloer is te herkennen aan de vlamtekening die is ontstaan door de jaarringen in het hout. Deze vlamtekening kan al dan niet benadrukt worden tijdens de afwerking. Roken of borstelen zijn bijvoorbeeld manieren van afwerken die invloed hebben op de uitstraling: bij het borstelen komen de harde nerven bloot te liggen en bij het roken wordt het hout van de eiken vloer wat grijzig van kleur. Onbehandeld heeft een eiken vloer een gelig tot cognackleurig uiterlijk. Ook de afwerking kan de kleur dieper maken. Welke kenmerken u in de eiken vloer naar voren wilt brengen, is afhankelijk van uw smaak en de stijl van uw de woning in Den Haag.

Waarom kiezen voor eiken vloer Den Haag?

Er zijn diverse soorten eiken die elk specifieke kenmerken hebben. In Den Haag en bij vele andere klanten leggen we vooral rustieke Frans eiken vloeren, omdat er een leuke hoeveelheid aan noesten in zit. Bovendien bevat Frans eiken een goede gehalte looizuur. Dit maakt het mogelijk om de vloer te roken, waarna er een grijzig, gerookte finish ontstaat. Hoe langer dit proces duurt, hoe donkerder de vloer wordt. In wit Amerikaans eiken en in Russisch eiken zit nauwelijks looizuur. Hierdoor zijn deze eikenhoutsoorten niet geschikt om te roken.

Duurzaam eiken tegen de goedkoopste prijs

De firma TrendVloeren ligt in ‘t Goy, net onder Utrecht. Dit is ongeveer 60 km van Den Haag vandaan, een kleine drie kwartier rijden. Wij kopen het hout voor de vloeren – zowel grenen als eiken – grootschalig in Frankrijk in. Vrijwel al het hout heeft het PEFC-keurmerk. Daarna bewerken wij het hout in de schaverij. Dit maakt dat wij de laagste prijsgarantie kunnen afgeven wanneer u in Den Haag of omstreken op zoek bent naar een eiken vloer.

Uw eiken vloer laten leggen in uw woning in Den haag?

Bij het aanschaffen van de vloer bieden wij u ook de mogelijkheid om de eiken vloer te laten leggen in uw woning in Den Haag. We werken uitsluitend met ervaren vakmensen die uw vloer vast of zwevend – afhankelijk van uw wensen. We brengen u graag met deze professionals in contact. Uiteraard adviseren we u graag in de keuze voor de juiste ondervloer en in de afwerking met lak, olie of hardwaxolie. Plinten? Ook die nemen we voor onze rekening. Zo weet u zeker dat u een perfect gelegde eiken vloer in uw prachtige woning in krijgt! 

Scroll naar top