Altijd de laagste prijsgarantie!

Eiken vloeren schuren

Door eiken vloeren te schuren transformeert u de hele kamer, zeker als u een sterke kleur lak gebruikt heeft. Met een vloerschuurmachine wordt de bovenste laag van het hout, en dus de houtvezels die de kleur van de lak hebben opgenomen, verwijderd. Daarna wordt de vloer opnieuw gelakt of in de olie gezet. U kunt kiezen voor het schuren van uw eiken vloer, omdat er veel oppervlakkige beschadigingen te zien zijn of omdat u toe bent aan een nieuwe kleur. Welke reden u ook heeft om uw vloer te schuren, het resultaat zal u verbazen.

Zelf eiken vloeren schuren

Een eiken vloer is een kostbare vloer, dus het is logisch als u werkzaamheden liever door een professional laat uitvoeren. Het is echter ook mogelijk om zelf uw eiken vloer te schuren, mits u aan de juiste gereedschappen kunt komen. Denk hierbij aan een parketschuurmachine met schuurlinnen voor de grote oppervlaktes en een kantschuurmachine voor het preciezere werk. Heeft u deze machines nog niet eerder gebruikt? Vraag dan om advies aan iemand die hier meer verstand van heeft, zoals de verkoper of verhuurder van de machines. Voor vragen over het schuren van eiken vloeren kunt u ook contact opnemen met Trend Vloeren, wij hebben veel ervaring met leggen en onderhouden van deze vloeren.

Parketrenovatie

Wilt u uw eiken vloer toch laten schuren door een professional? Door uw vloer te laten schuren bent u er zeker van dat de werkzaamheden goed worden uitgevoerd. Een vakman verzorgt de gehele parketrenovatie, u hoeft alleen aan te geven welke lak u graag wilt gebruiken om de nieuwe look van uw vloer compleet te maken. Een professional weet precies welke materialen hij moet gebruiken voor uw type vloer en zorgt over het algemeen voor het beste resultaat.

Krijg advies van een professional

Weet u niet zeker of schuren de beste oplossing voor uw eiken vloer is, of twijfelt u nog tussen zelf schuren of uw vloer laten schuren door een professional? Bij Trend Vloeren kunt u terecht met al uw vragen omtrent eiken vloeren schuren. Wij helpen u graag bij het vinden van een geschikte oplossing voor uw situatie. Neem contact met ons op, dan bekijken we samen de beschikbare mogelijkheden.

Scroll naar top