Altijd de laagste prijsgarantie!

Eiken vloer Utrecht

Er zijn ontzettend veel woningen in Utrecht en omgeving die met eiken vloeren worden bedekt. Deze vloeren komen dankzij de authentieke uitstraling in bijna elk type woning tot hun recht. Trend Vloeren in ‘t Goy, op slechts 5 km ten zuiden van de stad Utrecht, levert daarom een breed assortiment aan eiken vloeren de wijde omgeving.

Op zoek naar een eiken vloer in Utrecht?

Op slechts tien minuten rijden vanaf Utrecht ligt het kleine dorpje ‘T Goy, onderdeel van de gemeente Houten. In dit dorp vindt u de showroom van Trend Vloeren, waar u kennis kunt maken met een groot assortiment eiken vloeren voor uw woning. Trend Vloeren koopt het hout voor alle vloeren rechtstreeks in Frankrijk bij verschillende zagerijen in. Daarna verwerken wij het hout in onze eigen schaverij, waardoor wij de mooiste afwerking en kwaliteit kunnen garanderen. Dit proces maakt dat wij de prijzen laag kunnen houden. Sterker nog, wij geven u de laagste prijsgarantie. Kunt u een vergelijkbare eiken vloer elders in Utrecht goedkoper aanschaffen dan bij Trend Vloeren in ‘t Goy, laat het ons dan weten. Samen kunnen we tot een betere prijs komen.

Waarom kiezen voor een eiken vloer Utrecht?

Het valt niet mee om in Utrecht aan een woning te komen. De meeste mensen blijven daarom jaren in dezelfde woning wonen. Een eiken vloer is een relatief goedkope investering, wetend dat een massief houten vloer vele jaren meegaat en meerdere keren geschuurd en opnieuw afgewerkt kan worden. Als u binnen enkele jaren alsnog wilt verhuizen naar een andere woning in Utrecht (of elders) kunt u uw vloer zwevend laten leggen. Zo kunt u de vloer letterlijk oppakken en meenemen.

Zoals hierboven gezegd, halen wij het hout voor de eiken vloeren uit Frankrijk. Hierin zit namelijk ruim voldoende looizuur om de eiken vloer te kunnen roken; dit geeft een mooie authentieke uitstraling aan de vloer. Na het roken moet de vloer nog worden afgewerkt, bijvoorbeeld met een lak of een hardwaxolie. Hardwaxolie versterkt het effect van het roken nog enigszins, waardoor het lijkt alsof de eiken vloer er al eeuwen ligt. Het hout kan ook met een olie of lak op kleur worden gebracht. Op die manier wordt de eiken vloer aangepast aan het interieur van de woning in Utrecht.

Vragen of een afspraak maken?

Als u de eiken vloer in Utrecht of omgeving wilt laten leggen, kunt u onze legservice inschakelen. Trend Vloeren heeft zelf geen vloerenleggers in dienst, maar we brengen u graag in contact met vakkundige professionals. Zo weet u zeker dat uw vloer goed gelegd wordt. Vooral oudere huizen hebben vaak aparte hoekjes. Bovendien loopt de vloer niet altijd overal gelijk. Daarom kan het leggen van een eiken vloer in Utrecht een lastig karwei zijn. U kunt zelf afspreken wat u wel of niet door deze vloerenleggers wilt laten doen: zij kunnen alles voor u doen, of u neemt zelf een deel van het werk voor uw rekening.

Scroll naar top